معاونت فرهنگی و دانشجویی

حمایت‌های مالی مجمع خیرین سلامت دانشگاه، قوت قلب فعالیت‌های جهادی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نشست ستاد فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با حضور اعضای این ستاد وبا محوریت بررسی مشکلات در حوزه اردوهای جهادی و تعیین تقویم فعالیت‌های جهادی دانشگاه در سال ۱۴۰۰ در روز سه شنبه  ۲۸بهمن ماه ۱۳۹۹ در محل سالن جلسات مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمد اسماعیل زاده  مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه در نشست ستاد فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر ضرورت استمرار و تقویت فعالیت های جهادی دانشگاه تاکید کرد و گفت: در شرایط فعلی کشور و از زمان شیوع پاندمی بیماری کووید ۱۹، شاهد افت فعالیت های جهادی بودیم که این امر به دلیل پیشگیری از انتقال و انتشار بیشتر بیماری اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: نا گفته پیداست که حفظ جان و سلامتی دست اندرکاران و دانشجویان شرکت کننده در فعالیت های جهادی با اهمیت بوده اما با توجه به شیوع بیماری کرونا و طولانی شدن حضور این ویروس منحوس می بایست بر تطبیق این فعالیت ها با شرایط کنونی جامعه تمرکز کنیم و با یافتن راهکارهای مطمئن و جایگزین، علاوه بر حفظ جان و سلامت عمومی، به ارائه فعالیت های جهادی نیز بپردازیم.

در ادامه جلسه، اعضای شورا با بیان نظرات و دیدگاههای خود پیشنهاداتی در خصوص اجرای برنامه های و بررسی نقاط ضعف و قوت اردوهای قبلی و بحث و تبادل نظر جهت رفع این مشکلات در اردوهای جدید و همچنین ارائه پیشنهاداتی در خصوص اجرای برنامه های سال تحصیلی جدید بیان کردند.

درپایان دکتر محمد اسماعیل زاده مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه حمایت‌های مالی مجمع خیرین سلامت دانشگاه را قوت قلب اینگونه فعالیت‌ها و اقدامات بیان کرد و افزود: ان شاءالله با حمایت‌های مالی نیکوکاران و خیرین دانشگاه این امور خداپسندانه به نحو شایسته ای استمرار یابد.

گفتنی است برگزاری اردوهای جهادی در مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار استان، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در ماه های آینده، به صورت مستمر و مداوم از برنامه های این ستاد در آینده خواهد بود.

خبرنگار: لیلا حاجی زاده