معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری جلسه شورای معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشکده ها

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 


DSC_2340-Copy-.JPG

به گزارش مفدا مشهد، دومین نشست و هم اندیشی در خصوص برنامه های فرهنگی و دانشجویی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد صبح ۱ دی ماه ۹۷ در دفتر معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه،دکتر اسماعیل زاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه ، مدیر امور دانشجویی و کلیه معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشکده ها برگزار شد در ابتدای جلسه دکتر ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن خیرمقدم  به معاونان دانشکده ها، از  برگزاری منظم این جلسات  ابراز خرسندی کرد و  در ادامه،  هر یک از معاونان فرهنگی دانشجویی دانشکده ها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

 در این نشست  دکتر ابراهیمی ضمن پاسخ به تمامی سوالات معاونان فرهنگی و دانشجویی، بر نظارت بیشتر معاونان فرهنگی و دانشجویی براجرای مراسم و مناسبتهای داخل دانشکده ها تاکید کرد و اجرای منشور اخلاق حرفه ای دانشجویان در دانشکده ها را خواستار شد.

لازم به ذکر است که این جلسات به طور منظم شنبه اول هر ماه برگزار می شود.