معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی طبس گلشن(عروس کویر)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

به گزارش مفدامشهد، اداره فعالیت های فوق برنامه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اردوی فرهنگی تفریحی طبس گلشن(عروس کویر) ویژه دانشجویان را در بازه زمانی ۲۸ ابان تا ۱آذر ماه ۹۷ برگزار کرد.

 مهدی کاظمی رییس اداره فعالیت های فوق برنامه دانشجویان ضمن اعلام این خبر گفت:طبق فراخوان مدیریت فرهنگی،  دانشجویان متقاضی شرکت در این اردوی کویری با مراجعه به مدیریت فرهنگی اقدام به ثبت نام جهت شرکت در این اردو کردند و در شامگاه چهارشنبه ۲۸ آبان با قطار عازم شهرستان طبس شدند و بعد از سه روز اسکان در این شهر و دیدار دسته جمعی  از اماکن  گردشگری و تاریخی ومذهبی شهرستان طبس  به مشهد باز گشتند .

 


وی افزود: اردوی طبس یکی از اردوهای پاییزه ویژه خواهران دانشجو  بود که به صورت اردوی چند روزه برنامه ریزی شد و خوشبختانه به اذعان دانشجویان شرکت کننده در آن، بخاطر برنامه های انجام شده در طول اجرا ،یکی از جامعترین و پربارترین اردو های برگزار شده در  این نوع از برنامه ها بوده است.

کاظمی ادامه داد: در این  سفر دانشجویی برنامه های زیادی نظیر کویرگردی در مناطق دیدنی  شهرستان طبس،  آب گرم  مرتضی علی (ع)، روستای ازمیغان ، روستای تاریخی اصفهک ، رصد ستارگان، زیارت امامزاده  حسین بن موسی کاظم برادر امام رضا علیه السلام  طبس ، کویر حلوان ،  کال جنی، برگزار شد.

رییس اداره فعالیت های فوق برنامه دانشجویان از برگزاری شب یلدا در منطقه حلوان  همراه با نور افشانی در کویر، انجام برنامه های آیینی این شب نظیر حافظ خوانی و پذیرایی از دانشجویان به صرف آش محلی و  انار و هندوانه و سفره یلدایی خبر داد و اذعان کرد: این آیین از طرف دانشجویان بصورت ویژه مورد استقبال قرار گرفت و دوری از خانواده ها در این شب را به لطف شرکت در یلدایی کویری کمرنگ کرد.

 


گفتنی است  از دیگر برنامه های فرهنگی  - ورزشی این اردو  می توان به کتاب خانه سیار، مسابقات  فرهنگی در طول اردو ، مسابقه فریزبی مسابقه توضیح واقعه سقوط هواپیماهای اردو به همراه توزیع  تصاویر مربوط به آن،  مسابقه خاطره نویسی ، مسابقه عکاسی از کویر و کاپ انضباط و روحیه همکاری در اردو اشاره کرد.

مهدی کاظمی در پایان گفت: در این اردو که با برنامه ریزی چند ماهه مدیریت فرهنگی و اداره فعالیت های فوق برنامه دانشجویان تدارک و اجرا شد 35 نفر  از دانشجویان و کادر اجرایی اردو حضور داشتند واستقبال بسیار زیاد از طرف دانشجویان و رضایت خاطر آنان از نحوه برگزاری اردو ، را می توان  یکی از  دستاوردها ی مهم  برای مدیریت فرهنگی  دانست و آن را  نشانه علاقه  روز افزون  دانشجویان به آشنایی با  میراث  فرهنگی و گردشگری  ایران اسلامی برشمرد.