معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری چهارمین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت (ع) دانشگاه‌های استان

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

به گزارش مفدا مشهد،  به نقل از دبیر ستاد احیا و هماهنگی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های خراسان رضوی : این گردهمایی در واقع تقدیر از فعالیت‌های قرآن و عترت سال گذشته در دانشگاه‌های استان بود که در این برنامه  دانشگاه های آزاد اسلامی قوچان،  علوم پزشکی سبزوار و دانشگاه وحدت تربت جام شایسته تقدیر شدند.

در این مراسم، دانشگاههای فرهنگیان شهید بهشتی،  امام رضا(ع)، پردیس رضوان و موسسه آموزش عالی فردوس به عنوان دانشگاه‌های فعال شهر مشهد  معرفی شدند.

همچنین در این گردهمایی از کارشناسان و مسئولان فرهنگی فعال در حوزه قرآن و عترت و فعالان دانشجویی دانشگاه‌ها در حوزه عملیاتی که فعالیت‌های تبلیغی ترویجی، آموزشی و پژوهشی داشتند نیز، تقدیر بعمل آمد.

در این برنامه حجت‌الاسلام احمد ترابی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی، بختیاری معاون فرهنگی شهرداری مشهد  دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر محمد اسماعیل زاده مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مدیران فرهنگی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی نیز حضور داشتند.

ستاد احیاء و هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاههای خراسان رضوی به پاس فعالیت های ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور قرآنی و کسب رتبه شایسته تقدیر با امتیاز ۴۶ از ۵۰ امتیاز، در بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی، از این دانشگاه تقدیر کرد و خانم راهله حسینی محراب کارشناس مسئول اداره توسعه فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه به نمایندگی از مدیریت امور فرهنگی دانشگاه  به عنوان فعال فرهنگی برگزیده سال ۹۷-۹۶ هدیه خود را دریافت کرد.