معاونت فرهنگی و دانشجویی

پیام تبریک معاون دانشجویی فرهنگی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

دفاع مقدس

 

به گزارش مفدا مشهد،دکتر فاطمه محرری معاون دانشجویی فرهنگی طی پیامی آغاز هفته شکوهمند دفاع مقدس را گرامی داشت. در این پیام آمده است:

دفاع مقدس درس های بزرگی را به ما آموخت .مردمی بودن و تکیه بر  ایمان و  تقوا، خودکفایی و خودباوری، شکوفایی ظرفیت‌های جوانان، معنویت‌گرایی ، امدادهای غیبی و  وفاداری به آرمان‌های امام و انقلاب از جمله مواردی است که همواره باید مرور شود و یاد آن زنده نگه‌داشته شود. ما معتقدیم راه شهادت باز است و صحنه خدمت به اسلام و انقلاب همچنان مهیاست. چه‌بسا امروز آزمون و امتحان ما سخت‌تر هم باشد که فضا، فضای جنگ نرم است و شهدای ما نه در عرصه جنگ نظامی که در عرصه علم و سلامت و خدمت هم، روز به روز با خون خود این درخت انقلاب را آبیاری می‌کنند.

نسل بی‌پایانی که در امتداد این مسیر گام برداشته اند ، به امثال سردار سلیمانی می‌رسد و همچنان ادامه خواهد داشت تا روزی که پرچم این انقلاب را به دست صاحب اصلی‌اش برساند، یادمان باشدکه مدافعان آب‌وخاک و ناموس وطن بیشترین سفارش‌شان این بود که ره گم نکنیم و در طوفان حوادث به کلام راستین الهی و فرستادگان معصومش چنگ زنیم و مقدمه‌ای برای ظهور حضرت مهدی (عج) و افراشته شدن پرچم لااله‌الاالله در جهان باشیم.

 این راه همچنان ادامه دارد و امروز وظیفه ما دانشگاهیان علوم پزشکی دفاع از سلامت مردمان سرزمین عزیزمان ایران با تکیه بر مدد الهی می باشد وامیدوارم همانند سایر عرصه ها از این مبارزه هم پیروز و سربلند بیرون آییم.