معاونت فرهنگی و دانشجویی

فراخوان پذیرش دانشجوی دوره MD-PH.D. برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

اطلاعیه آموزشی

به گزارش مفدا مشهد، بر اساس آئین نامه آموزشی دوره MD-Ph.D. مصوب چهل و دومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ ۸۹/۳/۹ دانشکده پزشکی مشهد برای هفتمین دوره از بین واجدین شرایط اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

۱- شرایط ورود به دوره:

واجدین شرایط از بین دانشجویان پزشکی کلان منطقه ۹ نظام سلامت (دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی شهرهای مشهد، بیرجند، سبزوار گناباد، تربت حیدریه و دانشکده های علوم پزشکی منطقه) که مقطع کارآموزی را گذرانده اند و دارای شرایط ذیل باشند انتخاب خواهند شد.

الف) کسب معدل بالاتر از ۱۶ در مقطع علوم پایه و یا کسب حداقل ۸۰% از نمره میانگین نمرات ۵% اول دانشگاه در آزمون جامع علوم پایه

ب)  کسب معدل بالاتر از ۱۶ در مقاطع پاتوفیزیولوژی و کاراموزی و یا کسب حداقل ۸۰% از نمره میانگین نمرات ۵%  اول دانشگاه در آزمون جامع پیش کارورزی

ج) کسب معدل کل بالاتر از ۱۵ در مقاطع علوم پایه، پاتوفیزیولوژی و کارآموزی

د) نداشتن مشکلات آموزشی اعم از مردودی در دروس و مشروطی

هـ) ارائه درخواست دانشجو واجد شرایط برای ورود به دوره

توجه : دانشجویان می بایست مطابق با تقویم آموزشی دانشگاه، تا شروع دوره Ph.D. کارورزی فقط چهاربخش ماژور (داخلی، جراحی، کودکان و زنان و زایمان) را گذرانده باشند.

۲- رشته ها و ظرفیت های مورد پذیرش :

علوم تغذیه  ۲ نفر   

باکتری شناسی پزشکی  ۱ نفر

پزشکی مولکولی ۱ نفر   

بیوشیمی بالینی  ۱ نفر

علوم اعصاب   ۱ نفر   

فارماکولوژی   ۱ نفر

 

۳- مهلت و مکان ثبت نام :

مهلت ثبت نام: از تاریخ شنبه ۹۹/۶/۲۹ لغایت چهارشنبه مورخ ۹۹/۷/۹

مکان ثبت نام : میدان آزادی – پردیس دانشگاه – دانشکده پزشکی – اداره آموزش (واحد پزشکی عمومی)

۴- شرایط پذیرش متقاضیان :

داوطلبین واجد شرایط به مرحله مصاحبه علمی- تخصصی معرفی می گردند. ملاک پذیرش نهایی براساس ۸۰% معدل کل و ۲۰% نمره مصاحبه بوده و اولویت با رتبه های برتر خواهد بود.

۵- پذیرفته شدگان دوره برابر دانشجویان دوره Ph.D. دانشگاه از حمایت و مساعدت های آموزشی و اداری برخوردار خواهند بود.

۶- به دانش آموختگان این دوره، دو دانشنامه MD و Ph.D. اعطا می شود و دانش آموختگان می توانند از مزایای دانش آموختگان دوره های دکترای تخصصی (Ph.D.) و دانش آموختگان دوره دکتری عمومی پزشکی استفاده کنند.