معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری نمایشگاه عکس جلوه های ایثار در راهپیمایی حسینی و رضوی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
حاجی زاده_مشهد

به منظور بازخوانی و بزرگداشت روحیه ایثارگری در جامعه دانشگاهی، نمایشگاهی از آثار منتخب شرکت کنندگان در فراخوان عکس سال ۹۷ در سطح دانشگاه به مدت سه هفته به صورت چرخشی در دانشکده ها، بیمارستان ها و ادارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان علاقمندان می باشد.

به گزارش مفدا مشهد، به همت مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد نمایشگاه عکس «جلوه های ایثار در راهپیمایی حسینی و رضوی» در این دانشگاه در حال برگزاری است.

دکتر سید روح الله هاشمی نژاد ضمن اعلام این خبر افزود: در آستانه فرا رسیدن ایام اربعین و پس از آن شهادت امام رضا علیه السلام، مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد دومین فراخوان عکس جلوه های ایثار در راهپیمایی حسینی و رضوی را همچون سال گذشته برگزار خواهد نمود. وی هدف از این فراخوان را به تصویر کشیدن جلوه های ایثار این حماسه عظیم به خصوص حضور پر شور پزشکان و کارکنان کادر درمانی جهت انجام خدمات درمانی زائران و خلق صحنه های ایثارگرانه در این رویداد بزرگ دانست و ضمن تجلیل از حضور خالصانه و بی شائبه جامعه پزشکی و درمانی در عرصه های اینچنینی افزود: فعالیت پزشکان و فرهیختگان دانشگاه در ارائه خدمات درمانی و اجتماعی می تواند به عنوان الگویی زنده و پویا در ترویج فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی به نسل امروز معرفی گردد.

وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به این موضوع که عکاسی مستند از تبلور اصل اخلاقی ایثار در این رویداد بزرگ مذهبی، در واقع سندی تاریخی در جهت حفظ و حراست از ایثار اخلاص محور خادمان و زائران امام حسین علیه السلام و امام رضا علیه السلام خواهد بود، اصلی که همواره کادر درمانی دانشگاه به آن شناخته می شوند.

هاشمی نژاد در خاتمه خاطر نشان کرد: به منظور بازخوانی و بزرگداشت روحیه ایثارگری در جامعه دانشگاهی، نمایشگاهی از آثار منتخب شرکت کنندگان در فراخوان عکس سال ۹۷ در سطح دانشگاه به مدت سه هفته از شنبه ۱۳ مهر تا ۷ آبان ماه همزمان با سالروز شهادت امام رضا علیه السلام، به صورت چرخشی در دانشکده ها، بیمارستان ها و ادارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان علاقمندان می باشد.