دکتر فاطمه محرری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به همراه دکتر صباغ گل مدیر دانشجویی دانشگاه، از سالن غذاخوری پردیس بازدید نموده و نحوه طبخ و ارائه غذا به دانشجویان را با توجه به شیوع بیماری کرونا مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش مفدامشهد، دکتر فاطمه محرری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به همراه دکتر صباغ گل مدیر دانشجویی دانشگاه، از سالن غذاخوری پردیس بازدید نموده و نحوه طبخ و ارائه غذا به دانشجویان را مورد ارزیابی قرار دادند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید، ضمن تاکید بر سالم بودن غذا بخصوص در این ایام و با توجه به شیوع بیماری کرونا، و نقش تغذیه سالم بر سلامت دانشجویان، تصریح کرد: ضمن اهمیت دادن به استفاده از مواد اولیه سالم و با ارزش غذایی بالا در تهیه و طبخ غذا، باید به کیفیت آن نیز توجه ویژه داشت.
وی ضمن تشکر از زحمات پرسنل اداره تغذیه ، اظهار داشت: همچنان که اداره تغذیه با حضور کارشناسان در دو شیفت صبح و عصر، بر چگونگی مراحل پخت وارائه خدمت به دانشجویان ، به لحاظ سلامت و بهداشت و رعایت پروتکلهای بهداشتی، نظارت مستقیم و فعال دارند، باید کیفیت غذا نیز مورد توجه قرار گیرد.
دکتر محرری ضمن اشاره به این موضوع که به دلیل شرایط خاص کرونایی ، غذا در داخل سالن های غذاخوری سرو نمی شود و بصورت بسته بندی در ظروف یکبار مصرف به دانشجویان ارائه می گردد، افزود : ارائه غذای بسته بندی بدلیل سرد شدن غذا، تا حدودی باعث افت کیفیت غذا می گردد و در شرایط فعلی چاره ای بجز این نداریم و سلامت دانشجویان در اولویت قرار دارد.
وی در ادامه به استفاده بیشتر از دورچین های متنوع و سالم با ارزش غذایی بالا در کنار غذای دانشجویان تاکید کرد.