دانشگاهیان برای شرکت در مسابقه از هر عملی که به پاسداشت این دو عید بزرگ انجام می دهند اثر (عکس ، فیلم کوتاه، پادکست، نقاشی و ...) تهیه کرده و حداکثر تا ۱۳ مرداد ماه به شماره ۰۹۹۲۸۷۸۴۱۷۸ ارسال نمایند.
به گزارش مفدا مشهد، به همت اداره قرآن و عترت(ع) مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، مسابقه "انجام یک کار خوب" به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر برگزار می شود.
دکتر محمد اسماعیل زاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه ضمن تبریک دهه امامت و ولایت و فرارسیدن عیدالله الاکبر، گفت: خرسندیم در شادمانی این ایام ولایت که بعد از توحید و در راستای نبوت، هویت دینی ماست و غدیر مشعل همیشه فروزان این باورهای جاوید است، در امور معرفتی در کنار شما باشیم و در این زمان به دلیل قرار گرفتن در شرایط خاص و شیوع بیماری با اینکه از برگزاری و شرکت در مراسمات حضوری معذوریم اما می توانیم از طرق دیگر شادی خود را با همگان به اشتراک گذاشته و سهم خود را در بزرگداشت این عید خجسته ادا کنیم. از این رو جهت تبلیغ بیشتر و اشتراک کارهای خوب غدیری، مسابقه ای را تحت عنوان "انجام یک کار خوب ، قربان تا غدیر" تدارک دیده ایم و از زیباترین ایده های شما تقدیر می کنیم.
وی پیرامون نحوه برگزاری و موضوعات مسابقه عنوان کرد: دانشگاهیان برای شرکت در مسابقه از هر عملی که به پاسداشت این دو عید بزرگ انجام می دهند اثر (عکس ، فیلم کوتاه، پادکست، نقاشی و ...) تهیه کرده و حداکثر تا ۱۳ مرداد ماه به شماره ۰۹۹۲۸۷۸۴۱۷۸ ارسال نمایند.
گفتنی است موضوعات پیشنهادی ما نصب پرچم، شرکت در کارناوال شادی، تزئین منزل و خودرو، هدیه دادن، خدمت در ارتقاء سلامت دیگران، یادآوری سفارشات حضرت علی(ع)، کمک به محرومین و ... است.
دکتر اسماعیل زاده خطاب به تمامی دانشگاهیان و قشر فرهیخته کشور گفت: بر ما دانشگاهیان بایسته است که این یادمان بزرگ را پر شکوه تر برگزار نمائیم و به انگیزه بزرگداشت این خجسته ترین فراز تاریخ، از شما دعوت می کنیم با ارسال شادی های خود خلاقیت های خود را به اشتراک گذاشته، و همه در کنار هم میثاق مودت خود را به پیشگاه باری تعالی عرضه بداریم.