معاونت فرهنگی و دانشجویی

بازدید مدیر حراست دانشگاه از سالن غذاخوری پردیس

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در بازدیدی از سالن غذاخوری پردیس، مدیر حراست دانشگاه پای صحبت دانشجویان نشست و از نزدیک در جریان کیفیت غذا و خدمات سلف سرویس قرار گرفت.

به گزارش مفدا مشهد، در راستای ارتقای سطح خدمات رفاهی و نظارت بر کیفیت تغذیه دانشجویان، حمید نوری، مدیر حراست دانشگاه، شنبه ۱۵ شهریور، با حضور در سلف سرویس پردیس، از بخش‌های مختلف این مجموعه از جمله انبار و سردخانه مواد غذایی و روند طبخ و توزیع غذا بازدید به‌عمل آورد.
در این بازدید که با همراهی دکتر یگانه حشمتی مدیر امور دانشجویی، امیر احسان اسماعیل زاده، رییس اداره تغذیه و فرهادی مسئول حراست معاونت فرهنگی و دانشجویی انجام شد، محورهای مختلف مورد بررسی و تأکید قرار گرفت:
تهیه مواد اولیه باکیفیت
مدیر حراست دانشگاه با اشاره به اهمیت سلامت غذایی دانشجویان، بر ضرورت استفاده از مواد اولیه تازه، دارای مجوزهای بهداشتی و استاندارد تأکید کرد. وی اظهار داشت: «تغذیه سالم نقش مهمی در سلامت جسمی و ذهنی دانشجویان دارد و باید با دقت تأمین شود.»

نظارت بر بهداشت محیط و فرآیند پخت
در جریان بازدید، وضعیت بهداشتی آشپزخانه، انبار مواد غذایی و سالن غذاخوری مورد بررسی قرار گرفت. مدیر حراست ضمن ابراز رضایت نسبی از شرایط موجود، خواستار افزایش نظارت‌های دوره‌ای و اصلاح برخی فرآیندها شد.

دریافت بازخورد از دانشجویان
در پایان، مدیر حراست دانشگاه، با دانشجویان حاضر درسالن غذاخوری گفت‌وگو کرد و نظرات آنان را درباره کیفیت غذا، نحوه خدمات‌رسانی و فضای سالن غذاخوری جویا شد. وی همچنین تأکید کرد که نظرات دانشجویان نقش مهمی در بهبود خدمات ایفا می‌کند و باید به‌صورت مستمر شنیده و بررسی شود.

 

گفتنی است از این هفته و پس از پایان فرآیند تعمیرات و بازسازی تأسیسات سالن غذاخوری، فرآیند طبخ و توزیع غذا در سلف پردیس از سر گرفته شده است.