
در بازدیدی از سالن غذاخوری پردیس، مدیر حراست دانشگاه پای صحبت دانشجویان نشست و از نزدیک در جریان کیفیت غذا و خدمات سلف سرویس قرار گرفت.
به گزارش مفدا مشهد، در راستای ارتقای سطح خدمات رفاهی و نظارت بر کیفیت تغذیه دانشجویان، حمید نوری، مدیر حراست دانشگاه، شنبه ۱۵ شهریور، با حضور در سلف سرویس پردیس، از بخشهای مختلف این مجموعه از جمله انبار و سردخانه مواد غذایی و روند طبخ و توزیع غذا بازدید بهعمل آورد.
در این بازدید که با همراهی دکتر یگانه حشمتی مدیر امور دانشجویی، امیر احسان اسماعیل زاده، رییس اداره تغذیه و فرهادی مسئول حراست معاونت فرهنگی و دانشجویی انجام شد، محورهای مختلف مورد بررسی و تأکید قرار گرفت:
تهیه مواد اولیه باکیفیت
مدیر حراست دانشگاه با اشاره به اهمیت سلامت غذایی دانشجویان، بر ضرورت استفاده از مواد اولیه تازه، دارای مجوزهای بهداشتی و استاندارد تأکید کرد. وی اظهار داشت: «تغذیه سالم نقش مهمی در سلامت جسمی و ذهنی دانشجویان دارد و باید با دقت تأمین شود.»
نظارت بر بهداشت محیط و فرآیند پخت
در جریان بازدید، وضعیت بهداشتی آشپزخانه، انبار مواد غذایی و سالن غذاخوری مورد بررسی قرار گرفت. مدیر حراست ضمن ابراز رضایت نسبی از شرایط موجود، خواستار افزایش نظارتهای دورهای و اصلاح برخی فرآیندها شد.
دریافت بازخورد از دانشجویان
در پایان، مدیر حراست دانشگاه، با دانشجویان حاضر درسالن غذاخوری گفتوگو کرد و نظرات آنان را درباره کیفیت غذا، نحوه خدماترسانی و فضای سالن غذاخوری جویا شد. وی همچنین تأکید کرد که نظرات دانشجویان نقش مهمی در بهبود خدمات ایفا میکند و باید بهصورت مستمر شنیده و بررسی شود.

گفتنی است از این هفته و پس از پایان فرآیند تعمیرات و بازسازی تأسیسات سالن غذاخوری، فرآیند طبخ و توزیع غذا در سلف پردیس از سر گرفته شده است.


