
در دومین جلسه مهارتهای پیش از ازدواج، با دانشجویان پیرامون بلوغهای روانشناختی لازم برای ازدواج موفق بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش مفدا مشهد، دومین جلسه مهارتهای پیش از ازدواج با محوریت «بلوغهای روانشناختی لازم برای ازدواج موفق» روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
این نشست، که با حضور ۳۱ نفر از دانشجویان بهداشت مدارس و به همت اداره پیوند و ازدواج مرکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی برگزار گردید، به بررسی معیارهای روانشناختی مورد نیاز برای ازدواج موفق پرداخت.
فاطمه مرادی، مدرس این دوره آموزشی، با تأکید بر شایستگیها و بایستگیهای لازم برای ازدواج، دانشجویان را با ابعاد مختلف بلوغ، از جمله بلوغ اجتماعی، اقتصادی، روانی و هیجانی آشنا کرد. وی با ارائه مثالهای کاربردی، اهمیت این مؤلفهها را در شکلگیری یک ازدواج پایدار و موفق تشریح نمود.
در پایان، دانشجویان پرسشهای خود را در خصوص این موضوع مطرح کردند و مقرر شد بحث پیرامون بلوغهای اعتقادی، خودشناسی و جسمانی در جلسه بعد ادامه یابد.

