معاونت فرهنگی و دانشجویی

نهمین جلسه تفسیر کتاب ارزشمند نهج البلاغه برگزار شد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

روز چهارشنبه ۲۰فروردین ماه نهمین جلسه از سلسله جلسات تفسیر کتاب ارزشمند نهج البلاغه در مسجد امام علی(علیه السلام) پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش مفدا مشهد، روز چهارشنبه ۲۰فروردین ماه نهمین جلسه از سلسله جلسات تفسیر کتاب ارزشمند نهج البلاغه در مسجد امام علی(علیه السلام) پردیس دانشگاه برگزار شد.

دبیر کانون دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه با عنوان این خبر گفت: در سایه الطاف امیرالمومنین علی(علیه السلام) توفیق داشتیم تا جلسه نهم تفسیر نهج البلاغه را در برگزار کنیم. این جلسات فرصتی است تا بار دیگر کلام گهربار امام متقیان، راهنمای ما باشد و نور هدایت را در دل‌هایمان بتاباند.

وی افزود: جلسه با تلاوت کلام‌الله مجید توسط یکی از قاریان برتر دانشگاه آغاز شد و پس از تلاوت قرآن، حجت‌الاسلام امامی‌پور با بیان مختصری از مطالب جلسه گذشته در خصوص شفاعت کنندگان سخنانی ایراد نمود و در ادامه،به شرح خطبه ۳۷ نهج‌البلاغه پرداخت.

 

ی با بیان اینکه این خطبه در مورد تلاش و مطالبه می باشد تاکید کرد: شفاعت کنندگان برای کسی که طالب چیزی می‌باشد چون بال است برای پرنده.وی پس از توضیح و شرح این خطبه،به شبهاتی در رابطه با تخریب قبور ائمه بقیع پرداخت.

گفتنی است جلسه دهم این محفل نورانی روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه ساعت۱۹ در مسجد امام علی(علیه السلام) برگزار خواهد شد و از همه دانشگاهیان به همراه خانواده، برای حضور پرشور و بهره‌گیری از کلام پر نور آن حضرت دعوت می گردد.