معاونت فرهنگی و دانشجویی

استقبال از دانشجویان ورودی جدید ساکن در خوابگاه‌های پردیس دانشگاه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دکتر یگانه حشمتی، سرپرست مدیریت دانشجویی با حضور در خوابگاه‌ها از روند آماده‌سازی این فضاها برای استقبال از دانشجویان ورودی جدید بازدید کرد

به گزارش مفدا مشهد، همزمان با آغاز نیمسال دوم تحصیلی، روز جمعه ۱۹ بهمن ماه، دکتر یگانه حشمتی، سرپرست مدیریت دانشجویی با حضور در خوابگاه‌ها از روند آماده‌سازی این فضاها برای استقبال از دانشجویان ورودی جدید بازدید و از زحمات سرپرستان خوابگاه در جهت ایجاد محیطی مناسب برای دانشجویان قدردانی کرد. در این بازدید که با همراهی مسئول و کارشناسان اداره خوابگاه‌ها انجام شد، سرپرست مدیریت دانشجویی ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان ورودی جدید ساکن خوابگاه، بر بررسی شرایط سکونت، امکانات رفاهی و سایر موارد مرتبط در خوابگاه‌ها تأکید و مقرر شد مسائل مطرح شده، توسط کارشناسان اداره خوابگاه‌ها رصد و گزارش مستمر انجام گیرد.

دکتر حشمتی با تأکید بر اهمیت رفاه و آسایش دانشجویان در دوران تحصیل اظهار کرد: تلاش‌ مستمر برای کاهش مشکلات، تأمین رفاه و بهبود امکانات خوابگاهی از وظایف ذاتی این مدیریت است.

وی افزود: پیشرفت فیزیکی خوابگاه‌های در حال احداث و نگهداشت زیرساخت‌های خوابگاه‌ها از اولویت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه است.