
با هدف گسترش، ترویج و تعمیق فرهنگ امر به معروف ونهی از منکر، سومین جشنواره مفلحون در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش مفدا مشهد، همزمان با آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه، با هدف گسترش، ترویج و تعمیق فرهنگ امر به معروف ونهی از منکر، ارتقاء شأن و منزلت و حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر، در سطح دانشگاه، سومین جشنواره مفلحون در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
دکتر بتول محب راد مسئول دبیرخانه قرارگاه کرامت دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بر اساس بند ۴ ماده ۱۶ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، به ابتکار ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان چند سالی است که جشنوارهای با عنوان مفلحون طراحی شده و در این جشنواره برترینهای حوزه امر به معروف و نهی از منکر در مراکز آموزشی و ادارات شناسایی و تجلیل میشوند.
وی افزود: دبیرخانه قرارگاه کرامت دانشگاه نیز با هدف تقدیر از برترینهای امربه معروف و نهی از منکر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد، امسال نیز برای سومین سال متوالی، با ارسال شیوه نامه انتخاب مفلحون به کلیه معاونتها، مراکز اداری، بهداشتی و درمانی دانشگاه، اقدام به پایش اسامی و مستندات نموده است که در پایان، روز شنبه ۱۳ بهمن ماه، همزمان با برگزاری جشن انقلاب و سرداران کربلا از ۱۱۰ نفر برگزیده مفلحون تقدیر به عمل آمد.
وی خاطر نشان کرد: از برگزیدگان جشنواره مفلحون با اعطای لوح تقدیر و هدیه از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و هدیه معنوی و متبرک آستان مقدس رضوی تقدیر به عمل آمد.

