معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری جلسه گروه درمانی با گرایش اگزیستانسیال

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

جلسه اگزیستانسیال از سری جلسات گروه درمانی به همت اداره مشاوره و سلامت روان علوم پزشکی مشهد در تاریخ های ۲۳ و ۲۶ دی ماه برگزار شد

به گزارش مفدا مشهد، جلسه اگزیستانسیال از سری جلسات گروه درمانی در خانه فرهنگ پردیس دانشگاه برگزار شد. در طول این جلسات در مرحله نزاع و انسجام، سعی شد بصورت تکنیکال معانی موجود در زندگی هر شخص بسته به تعاریف هر فرد از زندگی یافت شود و اضطراب های ناشی از این موضوع مورد ارزیابی و مداخله قرار گیرد.

هادی رحمانی روانشناس بالینی و گروه درمانگر اگزیستانسیال در این خصوص افزود:
هر شخص نیاز ها و کمبود هایی در زندگی شخصی خود دارد که نباید معنی زندگی از آن ها استخراج شود، لذا ما باید بتوانیم به سوالاتی مانند: چه چیزی در زندگی ما را شاد میکند؟ چه کار هایی برای ما ارزشمند است؟ و چه کسانی برای ما مهم هستند؟ پاسخ دهیم و در ادامه باید بتوانیم خود را با تموم عیوب و اضطراب هایی که در خود داریم بپذیریم و مورد مواخذه قرار ندهیم.

رحمانی در ادامه گفت: در گروه های درمانی به لحاظ این که میبینیم افراد و اشخاص دیگری نیز شبیه به ما با مشکلات و تعارض های مشابه وجود دارد احساس همدلی و تنها نبودن دست خواهد داد و ارتباط نزدیکی بین اعضای گروه به وجود می آید که البته این ارتباط خاص گروه است و در بیرون از گروه نباید ارتباطی به وجود آید. لازم به ذکر است تمام افراد شرکت کننده در این کارگاه تک جنسیتی بودند.