معاونت فرهنگی و دانشجویی

همایش کشوری دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

به همت شورای مرکزی انضباطی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت همایش کشوری دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می گردد.

در این نشست دو روزه مباحثی پیرامون امنیت و حفاظت در محیط های علمی و دانشگاهی کشور، دشمن شناسی و آسیب های فضای مجازی، دادرسی عادلانه، شاخص های عفاف و حجاب و مروری بر مقررات عمومی انضباطی خوابگاه های دانشجویی مطرح خواهد شد.

به گزارش مفدا مشهد، همایش کشوری دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به مدت دو روز از ۱۳ الی ۱۴ آبان در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت شورای مرکزی انضباطی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت در حال برگزاری است.

در این نشست دو روزه مباحثی پیرامون امنیت و حفاظت در محیط های علمی و دانشگاهی کشور، دشمن شناسی و آسیب های فضای مجازی، دادرسی عادلانه، شاخصه های عفاف و حجاب و مروری بر مقررات عمومی انضباطی خوابگاه های دانشجویی مطرح خواهد شد.

دکتر علی تقی پور سرپرست معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن گرامیداشت ایام ۱۳ آبان که آن را نهضتی بر پایه اندیشه های امام دانسته و به تأثیرات این نهضت که نه تنها در منطقه نقش بازدارندگی در برابر استکبار را دارد به نقش تهاجمی آن نیز اشاره کرد.

وی افزود: قدرت پوشالی اسرائیل آنچنان فرو ریخته که بر اساس نظریه کارشناسان این رژیم صرفاً با حمایت های قدرتهای جهانی سرپا نگهداشته شده است و شاهد سراشیبی و سقوط این رژیم هستیم، چنانچه در سخنان مبارز سید حسن نصرالله شاهد آن بودیم.

دکتر تقی پور در پایان اظهار امیدواری کرد که این همایش دستاوردهای نیکویی را به یمن همجواری در حریم حرم امام هشتم در جهت حفظ انضباط و اجرای قوانین در فضاهای دانشجویی را به همراه داشته باشد.