معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری آزمون رشته های بخش معارفی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی همزمان در سراسر کشور

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

به گزارش مفدا مشهد ، رقابتهای رشته های بخش معارفی بیست و هفتمین دوره از جشنواره قرآن و عترت ویژه اساتید دانشجویان و کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور سه شنبه، دومین روز از اسفند ماه برگزار می گردد.

حسینی محراب رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: مرحله دانشگاهی این رقابت‌ها در بخش های معارفی در ۱۵ رشته و از طریق سامانه سامک با کلمه کاربری و کدعبور هردو کد ملی فرد و به علت برگزاری همزمان در کل کشور و یکسان بودن سوالات، هر رشته در ساعت مخصوص به خود برگزار می گردد.

وی افزود : زمانبندی این دوره از جشنواره که با ثبت‌نام و استقبال خوب اساتید دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد همراه بوده، در بخش معارفی برای هر رشته به شرح خواهد بود.