معاونت فرهنگی و دانشجویی

تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب رشد در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت می‌شود

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دکتر علی قاسمی در گفتگو با مفدا مشهد، حضور شهید گمنام دوران ٨ سال دفاع مقدس را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد یک توفیق بزرگ دانست و گفت: تعداد شهدای دانشگاهی از دیگر گروه‌ها بیشتر بوده و معتقدیم که در مسیر رسیدن به شرایط ایده‌آل در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت باید از ظرفیت و تجربه پیشکسوتان بهره برد و بی‌شک استاد و معلمی موفق‌تر است که بتواند درس ایثار و شهادت را به شاگردان خود بیاموزد.

عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در آن زمان جامعه دانشجویی و دانشگاهی حضوری پررنگ در جنگ داشتند و الگویی برای دیگر گروه‌های جامعه بودند، خاطرنشان کرد: معتقدیم که حضور شهید گمنام در دانشگاه می‌تواند موجب تکرار شرایط گذشته شود و همچون سال‌های قبل می توانیم شاهد جایگاه ویژه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانشگاهی باشیم.

دکتر قاسمی اضافه کرد: بی‌شک دانشگاهیان می‌توانند در مسیر پیشرفت و تعالی جامعه تأثیرگذار باشند و معتقدیم که پیشکسوتان، نخبگان، مدرسان و محصلان دانشگاهی می‌توانند الگویی خوب در مسیر اصلاح باورهای نادرست و حرکت به سمت مسیر درستی که شهدا آن را انتخاب کردند باشند.

وی بیان کرد: از شهید گمنامی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشییع و تدفین می‌شود می‌خواهیم که در ابتدا برای ظهور امام زمان(عج) دعا کند، چون خداوند منان نگاه ویژه‌‎ای به دعاها و خواسته‌های شهدا دارد و سپس برای عاقبت‌بخیری گروه‌های مختلف جامعه از جمله دانشجویان که آینده‌سازان جامعه هستند دعا کند.