معاونت فرهنگی و دانشجویی

مسابقه نویسندگی با موضوع "جوان ایرانی"

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

اداره امور فرهنگی دانشجویان و کارکنان دانشـگاه علوم پزشکی مشهد، به مناسبت اعیاد شعبانیه و گرامیداشت «هفته جوان» مسابقه نویسندگی با موضوع جوان ایرانی با شعار جوان عزیز تو لایق بهترین ها هستی... را برگزار می‌کند.

به گزارش مفدا مشهد، اداره امور فرهنگی دانشجویان و کارکنان دانشـگاه علوم پزشکی مشهد، به مناسبت اعیاد شعبانیه و گرامیداشت «هفته جوان»  مسابقه نویسندگی با موضوع جوان ایرانی با شعار جوان عزیز تو لایق بهترین ها هستی... را برگزار می‌کند.

دکتر ابوالقاسم دانش مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بخش‌های مسابقه شامل  داستان کوتاه و یادداشت و مقاله می باشد که به رتبه‌های برگزیده جشنواره جوایز نقدی به شرح زیر اهداء خواهد شد:

در بخش داستان کوتاه: نفر اول: ۵ میلیون ریال، نفر دوم ۴ میلیون ریال و نفر سوم ۳ میلیون ریال.

در بخش مقاله و یادداشت:نفر اول: ۵ میلیون ریال، نفر دوم ۴ میلیون ریال و نفر سوم ۳ میلیون ریال.

وی در خصوص شرایط عمومی و اختصاصی مسابقه گفت: شرکت در این مسابقه برای عموم دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد، منوط به اینکه سن آنها کمتر از ۳۵ سال باشد، آزاد است و هر شرکت‌کننده تنها مجاز به انتخاب و شرکت در یکی از بخش‌های جشنواره خواهد بود.

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه تصریح کرد: آثار ارسالی بهتر است پیش از این در جایی منتشر نشده یا در سایر جشنواره‌ها حائز رتبه نشده باشند و  اثر موردنظر در قالب فایل word با قلم BNazanin و اندازه قلم ۱۴ باشد؛ تعداد کلمات حداکثر ۵۰۰۰ باشد (تعداد کلمات در قسمت پایین و سمت چپ نرم افزار word قابل مشاهده است)

دکتر دانش خاطر نشان کرد: ارسال اثر به معنای پذیرش شرایط مسابقه و همچنین اجازه‌ نویسنده به دانشگاه برای چاپ یا بازنشر آن خواهد بود.

وی تاکید کرد: ضروری است مشخصات صاحب اثر شامل نام و نام خانوادگی، شماره ملی، رشته تحصیلی، شماره تماس در پایان اثر و در صفحه‌ای مجزا درج شود

گفتنی است مهلت ارسال آثار: تا ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ و نحوه ارسال آثار: ارسال فایل مورد نظر از طریق ایمیل به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدمی باشد.