
با حضور سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی تجهیزات سخت افزاری تشکلهای دانشجویی به دبیران تشکلهای دانشجویی تحویل داده شد.
به گزارش مفدا مشهد، با حضور دکتر محمدرضا صابری سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی نشستی به منظور تحویل تجهیزات سخت افزاری تشکلهای دانشجویی روز یکشنبه ۸ اسفندماه در سالن جلسات معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.
در این نشست که مدیر امور فرهنگی و تعدادی از مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و دبیران تشکلهای دانشجویی حضور داشتند دکتر صابری سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امام موسی کاظم "علیه السلام" از سپهر بهرادنیا دانشجوی پزشکی و قهرمان مسابقات آسیایی پاورلیفتینگ با اهدای لوح تقدیر و هدیه از زحمات این دانشجوی قهرمان ورزشکار در حضور نمایندگان تشکلهای دانشجویی تقدیر کرد و قهرمانی وی را با توجه به محدودیتهای شرایط کرونایی، حائز اهمیت بیان کرد.

در ادامه سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی گفت: با توجه به اعتبارات مصوب جهت تامین تجهیزات سخت افزاری و با توجه به نیاز سنجی های انجام شده تجهیزات اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان تهیه شده است که در این جلسه این تجهیزات به دبیر دبیران تشکلهای دانشجویی تحویل داده خواهد شد.
گفتنی است در پایان این نشست، دبیران تشکل های دانشجویی به بیان مشکلات و چالشهای پیش رو در اجرای فعالیت های خود پرداخته و انتظارات خود را از مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی با توجه به قوانین و آییننامههای موجود، مطرح کردند.

