معاونت فرهنگی و دانشجویی

محرم ۱۴۰۰ آغاز فعالیت هیأت مجازی اداره قرآن و عترت

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

هیئت مجازی

باتوجه به محدودیتهای ناشی از شرایط شیوع کرونا، نیاز به هیأت مجازی احساس شد و در همین راستا و به مناسبت محرم ۱۴۰۰، اداره قرآن و عترت دانشگاه اقدام به بستر سازی و شروع به کار این هیأت نمود.

به گزارش مفدا مشهد، هیأت مجازی اداره قرآن و عترت مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محرم ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز نمود.

دکتر اسماعیل زاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه با اعلام این خبر گفت : باتوجه به محدودیتهای ناشی از شرایط شیوع کرونا و همچنین فعال بودن شیفتهای ۲۴ ساعته کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، نیاز به هیأت مجازی احساس شد و در همین راستا و به مناسبت محرم ۱۴۰۰، اداره قرآن و عترت دانشگاه اقدام به بستر سازی و شروع به کار این هیأت نمود.

در دهه اول محرم، پنج شب جلسات عزاداری سرور و سالار شهیدان شامل قرائت زیارت عاشورا و مداحی توسط دکتر استثنائی دانشجوی برگزیده جشنواره قرآنی وزارت بهداشت و سخنرانی حجه الاسلام سوری با موضوع "اصلاح نگاه و روش، در سبک زندگی" در فضای اسکای روم هیئت برگزار گردید.

همچنین مراسم عزاداری روز اربعین، با قرائت زیارت اربعین توسط آقای استثنائی، سخنرانی حجه الاسلام آقای دکتر رفیعی با موضوع "جهالت مدرن" و مداحی مداحان اهل بیت در همین فضا برگزار گردید.

وی افزود: اداره قرآن وعترت دانشگاه در نظر دارد در مناسبتهای مذهبی با فراهم آوردن شرایط حضور مجازی در مراسم اهل بیت(علیهم السلام) به همکاران خدوم خود در خط مقدم مبارزه با کرونا و سایر بخشهای بهداشت و درمان خدمت نماید.

جلسات هیأت مجازی اداره قرآن و عترت در شبهای محرم و روز اربعین ۱۴۰۰ جهت استفاده دانشگاهیان و عموم مردم در آپارات بارگزاری شده و لینک آن به شرح ذیل می باشد.

شب اول مراسم/ شب هفتم محرم

https://aparat.com/v/QslzW

شب دوم مراسم/ شب هشتم

https://aparat.com/v/DnN۹K

شب سوم مراسم/ شب شب نهم

https://aparat.com/v/YP۸gO

شب چهارم مراسم/ شب شب دهم

https://aparat.com/v/OpDcZ

شب پنجم مراسم/ شب شام غریبان

https://aparat.com/v/۴OPaS

روز اربعین

https://aparat.com/v/gI۳hv

خبرنگار: لیلا حاجی زاده