معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری مراسم فصل نو، فصل همدلی و همچنین همایش فصل نو، فصل نشاط علمی به صورت مجازی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

خبیری / مشهد

تمام تلاش مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در اختیار قراردادن امکانات و ظرفیت هایی است که دانشجویان با عضو شدن در آنها بتوانند استعداد های خود را در زمینه های مختلف شکوفا کنند.

به گزارش مفدا مشهد تکتم خبیری رییس اداره فرهنگی مدیریت امورفرهنگی و فوق برنامه در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ و ورود دانشجویان جدید به دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در گفتگو با مفدا مشهد اهم برنامه های این اداره را جهت استقبال از دانشجویان ورودی جدید اعلان کرد.

خبرنگار مفدا مشهد: مهمترین برنامه های اداره فرهنگی را جهت استقبال از نوورودان دانشگاه چیست؟

تکتم خبیری: مهمترین برنامه اداره فرهنگی  برگزاری مراسم فصل نو، فصل همدلی و همچنین همایش فصل نو، فصل نشاط علمی با هدف آشنایی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه ها با ساختار و فعالیت های فرهنگی کانون ها، انجمن های علمی، تشکل های اسلامی هرساله از سوی معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می گردد.

خبرنگار مفدا مشهد: آیا در شکل برگزاری این برنامه با وجود همه گیری کرونا تغییری ایجاد شده است؟

تکتم خبیری: بله در سال های گذشته این مراسم با حضور و مشارکت حداکثری دانشجویان نو ورود برای آشنایی با فضای فرهنگی دانشگاه و دانشجویان فعال فرهنگی برای معرفی کانون ، تشکل و یا انجمن علمی مواجه بودیم ولی متاسفانه در مهرماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا نتوانستیم این همایش را به صورت حضوری برگزار کنیم اما با برنامه ریزی های انجام شده توانستیم کلیپی را که در ان دبیران و نمایندگان آنان، به معرفی فعالیت خود پرداختند، منتشر کنیم .

خبرنگار مفدا مشهد: پیش بینی شما برای اجرای این همایش در سال تحصیلی پیش رو چیست؟

تکتم خبیری: امسال هم اگر دانشگاه ها بخاطر وضعیت و شرایط کشور از نظر شیوع ویروس کرونا به صورت غیرحضوری فعالیت کنند بالطبع این مراسم هم به صورت مجازی برگزار خواهد شد و در غیر این صورت همایشی هر چند محدود و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار خواهیم کرد که این بستگی به شرایط موجود در زمان خود دارد.

به هرحال در هر دو صورت مدیریت فرهنگی بر آن هست بتواند با راه اندازی سامانه های فرهنگی از حضور دانشجویان به جهت سلامت ایشان و تسریع در فرایند انجام فعالیت های فرهنگی بکاهد.

خبرنگار مفدا مشهد: آیا شرایط موجود در روند فعالیت های فرهنگی دانشجویان خللی وارد کرده است؟

تکتم خبیری: قطعا بله، با توجه به شرایط آموزش مجازی بدلیل شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه، ارتباطات موثر کاهش یافته و دانشجویان انگیزه های لازم برای فعالیت های فرهنگی را از دست داده اند اما به مرور زمان و با خوگرفتن به شرایط جدید امیدوار هستیم که فعالیت های دانشجویی دوباره رونق گرفته و به شکلی جدید و با تکنولوژی روز قابل ارائه باشد.

خبرنگار مفدا مشهد: توصیه شما برای دانشجویان علاقه مند به فعالیتهای فرهنگی چیست؟

تکتم خبیری: در سامانه ثبت نام دانشجویان فرمهای استعدادیابی طراحی و گنجانده شده است، دانشجویان ورودی جدید در هنگام ثبت نام در سامانه فرم توانمندی های فرهنگی ورزشی را می بایست تکمیل نموده و ما بر اساس گزارشات حاصله ازاین فرمها دانشجویانی را که دارای علایق و سلایق و مهارتهای فرهنگی می باشند فراخوان به همکاری و مشارکت در برنامه های فرهنگی می کنیم.

خبرنگار مفدا مشهد: و کلام آخر:

تکتم خبیری: سخن آخر من به همه دانشجویان عزیز خصوصا دانشجویان  نو ورود این است که: تمام تلاش مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در اختیار قراردادن امکانات و ظرفیت هایی چون کانون های فرهنگی و دانشجویی، تشکل ها، انجمن های علمی و ... است که دانشجویان با عضو شدن در آنها بتوانند استعداد های خود را در زمینه های مختلف شکوفا کنند و من از همینجا از دانشجویان عزیز می خواهم از این فرصتهای فراهم شده استفاده کنند.

خبرنگار: لیلا حاجی زاده