به همت اداره قرآن و عترت مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، در دهه اول ماه ذی الحجه جهت بزرگداشت روز پیوند آسمانی امیرالمومنین(ع) و بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته عفاف و حجاب ، ویژهی اساتید، کارکنان، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش مفدا مشهد، راهله حسینی محراب رئیس اداره قرآن و عترت(ع) دانشگاه، اسامی برگزیدگان مسابقه"برداشتی کوتاه از آیه ۲۱ سوره مبارکه روم " را اعلام کرد.
این مسابقه به همت اداره قرآن و عترت مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، در دهه اول ماه ذی الحجه جهت بزرگداشت روز پیوند آسمانی امیرالمومنین(ع) و بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته عفاف و حجاب ، ویژهی اساتید، کارکنان، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
حسینی محراب با اشاره به اهمیت مفهوم آیه مورد نظر تصریح کرد: آیه ۲۱ سوره «روم» ، تشکیل خانواده را گامی در جهت تحقق اهداف آفرینش که رسیدن به تقوای الهی، عبودیت و بندگی پروردگار است، می داند، به همین جهت تدبر و تفسیر در این آیه مبارک دردستور کار قرار گرفت و از عزیزان خواسته شد تا جهت آشنایی هرچه بیشتر و درک مفهومی "هدف از ازدواج در قرآن" برداشت های کوتاه خود را برای اداره قرآن و عترت مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه ارسال نمایند.
وی افزود از میان ۱۰۰پیامک ارسال شده، تعداد ۳ جمله برتر و برگزیده شناخته شد که به ایشان کارت هدیه دو میلیون ریالی اهدا می گردد.
اسامی برگزیدگان این مسابقه به شرح ذیل می باشد:



