به گزارش مفدا مشهد، به همت انجمن علمی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، بزرگترین کمپین دانشجویی در حوزه سلامت روان ، با حضور جمعی از دانشجویان و پزشکان گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با عنوان " خجالت_نداره" در حال برگزاری است.
سپهر منصوری دبیر انجمن علمی دانشجویان پزشکی در اعلام این خبر بیان کرد: این پویش در دو مجتمع تجاری پرتردد مشهد در راستای انگ زدایی از بیماران روان، طی روزهای ۲۱ الی ۲۳ اسفند ماه در حال برگزاری است.
وی تصریح کرد: در این پویش ۵ نفر از دانشجویان پزشکی با حضور در این دو مجتمع تجاری، در خصوص بیماری های حوزه روان با مردم به صورت چهره به چهره گفتگو نموده و ضمن آشنا نمودن مردم با این پویش، به افراد متقاضی مشاوره رایگان ارائه می دهند.
منصوری در خصوص تکمیل این فرایند افزود: طی هماهنگی هایی که با گروهی از هیأت علمی های گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و به سرپرستی دکتر فیاضی مدیر گروه روان پزشکی و کمیته اخلاق و حقوق بیمار صورت گرفته است ، افرادی که نیاز به مشاوره های بیشتر دارند می توانند با مراجعه به کلینیک بیمارستان روان ابن سینا خدمات درمانی دریافت کنند. وی همچنین در ادامه بیان کرد: اگر مراجعه کننده بیمه داشته باشد خدمات رایگان درکلینیک روان بیمارستان ابن سینا دریافت می کند و در صورت نداشتن بیمه، خدمات مشاوره ای به صورت نیم بها محاسبه می شود.
منصوری در پایان تأکید کرد:کلیپ های تصویری نیز به همت دانشجویان تهیه شده است که در فضای مجازی انجمن علمی و پایگاه اطلاع رسانی مفدا مشهد منتشر شده است.

خبرنگار: محمد رضایی

