معاونت فرهنگی و دانشجویی

احتمال افت تحصیلی دانشجویان در شرایط کرونا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛

احتمال افت تحصیلی به واسطه ی آموزش مجازی، فقدان جو تحصیلی منسجم و مشکلات اینترنتی یکی از پیامدهای تحصیلی در شرایط کرونایی باشد.

 

اداره مشاوره 2

به گزارش مفدامشهد، فاطمه مرادی کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه و کارشناس مسئول افت تحصیلی در جلسه ای با همکاران اداره مشاوره به نحوه ی بررسی و ارزیابی افت تحصیلی دانشجویان اشاره کرد.

وی بیان کرد: با توجه به شروع کار همکاران دانشکده ها، فرایند اجرای طرح افت تحصیلی، ضرورت برگزاری هسته های پیشرفت تحصیلی و چگونگی پیگیری دانشجویان دچار افت تحصیلی  در شرایط کرونایی را مورد تبیین قرار داد. در ادامه افزود: احتمال می دهم افت تحصیلی به واسطه ی آموزش مجازی، فقدان جو تحصیلی منسجم و مشکلات اینترنتی یکی از پیامدهای تحصیلی در شرایط کرونایی باشد برای جلوگیری از این اتفاق، روانشناسان و مددکاران در این حیطه باید فعالیت بیشتری داشته باشند. 

و در آخر فاطمه مرادی به به نیروهای جدیداداره مشاوره در دانشکده پرستاری و بهداشت در خصوص چگونگی برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان نو ورود و عموم دانشجویان ، نکاتی را یادآور شد.