معاونت فرهنگی و دانشجویی

نگرش مدیران دانشجویی، علاوه بر خدمت رسانی باید ضابطه مند باشد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در اجلاس مدیران دانشجویی:

نگرش مدیران دانشجویی، علاوه بر خدمت رسانی باید ضابطه مند باشد

پورحسيني-مشهد

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در اجلاس مدیران دانشجویی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۹ کشوری به مدیران و کارشناسان دانشجویی، توصیه هایی را در خصوص حفظ و ایجاد نشاط و شادابی در روحیه همکاران و به تبع آن دانشجویان، ایراد نمود.

به گزارش مفدا مشهد، اولین اجلاس مدیران دانشجویی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۹ کشوری در سال ۹۸صبح امروز ۲۳مهر ماه ۱۳۹۸ در سالن جلسات معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در این اجلاس ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به مدیران و کارشناسان دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۹ کشور، توصیه هایی را در خصوص حفظ و ایجاد نشاط و شادابی در روحیه همکاران و به تبع آن دانشجویان خطاب به حاضران ایراد نمود.

وی با اشاره به این نکته که قطعاً کاری که همکاران حوزه دانشجویی انجام می دهند، کاری سخت و ملال آور است، افزود: شما دوستان اگر روحیه نشاط را در خود ایجاد نکنید و به جنبه های مثبت خدمت خود توجه نکنید این خدمت برایتان کسالت و ملال آور خواهد شد.

 دکتر ابراهیمی تصریح کرد: لازم است ما خودمان به کار خود علاقه مند شویم تا به تدریج نشاط، خودش ایجاد شود.وی ادامه داد: اگر به این مهم توجه کنید که دائماً با نسل جوان و پرشور روبرو هستید خود این مواجهه باعث شادابی در شما خواهد شد 

.

معاون فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی مشهد، با تاکید بر این نکته که نسلی که هم اکنون ما در حال خدمتگزاری به آنها هستیم دیر یا زود زمام امور کشور را به دست خواهند گرفت، افزود: با این نگاه باید توجه داشته باشیم تاثیر گذاری ما بر آنان بسیار مهم و ماندگار خواهد بود.

این استاد معارف دانشگاه، مدیران و کارشناسان دانشجویی را به جهت حفظ نشاط و سلامت روان در کار، دعوت به "خود سازی و شکستن نفسانیت"نمود.

دکتر مهدی ابراهیمی در ادامه، رمز موفقیت مدیران دانشجویی را نگرش خدمت رسانی بر اساس ضابطه قانونی برشمرد و تصریح کرد: برخورد انفعالی حوزه دانشجویی با دانشجو بسیار ملال آور خواهد بود، بر این اساس تا زمانی که تصور ما این باشد که ما اینجا نشسته‌ایم و گروهی که همان دانشجویان هستند از ما طلب دارند و همیشه امکانات هم کم است، آنجایی که توقع و تامین شد،چه بهتر و اگر نشود نتیجه ای جز افسردگی و سرخوردگی برای ما نخواهد شد.

این در حالی است که در حوزه آموزشی دقیقاً عکس این قضیه صادق است دلیل این عدم موفقیت،نپرداختن صحیح به ضوابط قانونی و آیین نامه های تغذیه و خوابگاه است.

 وی تصریح کرد: ما نباید همچون پدر پولداری باشیم که به فرزندانش بگوید:" تا پول هست خرج کنیم و وقتی پول تمام شد بگوییم دیگر تمام شد" این وظیفه ماست که برای دانشجو تمامی قوانین و آداب حضور در خوابگاه و سلف سرویس را بیان کنیم و خودمان هم پایبند این آداب و آیین نامه ها باشیم.

 معاون دانشجویی فرهنگی ادامه داد: در حال حاضر ما داریم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنیم که برای همه آنها قانون وجود دارد دانشجو به عنوان آینده ساز کشور باید بداند و یاد بگیرد با هیاهو توفقی بر قانون پیدا نخواهد کرد.

دکتر مهدی ابراهیمی در پایان با اظهار امیدواری در این خصوص که ما حصل این نشست منطقه ای انتقال تجربیات و بومی کردن تجربیات با شیب ملایم باشد، برای همه خدمتگذاران حوزه دانشجویی آرزوی توفیق نمود.

تهیه و تدوین خبر: لیلا حاجی زاده