معاونت فرهنگی و دانشجویی

اردوهای جهادی یک خدمت بی منت، صادقانه و همراه با معنوی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

ت

حاجی زاده_مشهد

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه اردوی جهادی دندانپزشکی در مصاحبه ی اختصاصی با خبرنگار مفدا مشهد گفت:اردوهای جهادی یک خدمت بی منت، صادقانه و همراه با معنویت است.

به گزارش مفدا مشهد، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جمعه ۴مردادماه ۹۸به همراه دکتر لاری و هیئت همراه از اردوی جهادی دندانپزشکی که در روستای عشق آباد میان جلگه برگزار میشد بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در مصاحبه با خبرنگار مفدا مشهد شرکت کرد و به سوالات وی پاسخ داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پاسخ به این سوال که اردوی جهای امرز را چگونه ارزیابی می کردید؟گفت:اردوی جهادی یک خدمت بی منت، صادقانه و همراه با معنویت می باشد و همانطور هم مشاهده شد. از همه افرادی که زحمت کشیدند تقدیر و تشکر می کنم و همان طور که رویت می کنید افرادی حضور دارند که باید ساعت ها در صف باشند تا نوبت شان شود، ولی در عین حال اظهار رضایت  دارند.

وی افزود: این اظهار رضایت آن ها به این معناست که خدمات هم با کیفیت خوبی ارائه می شود. موضوعی که یادآوری کردم برای افراد مسئول در این اردوها این است که  بیشتر بر آموزش و بهداشت افراد مناطق محروم تمرکز داشته باشیم، این تمرکز فواید زیادی دارد یکی از فواید آن، این است که آموزش ها بار درمان را کاهش می دهد و  نیز باور به رعایت بهداشت را در افراد ایجاد می کند. امیدوارم که انشالله  اردوها بیشتر به به سمت مسائل آموزشی پیش برود.

دکتر ابراهیمی در خصوص برنامه دانشگاه برای طراحی اردوهای جهادی دانشگاه، در سال تحصیلی پیش رو اظهار داشت:همانطور که می دانید دانشگاه علوم پزشکیمشهد حمایت خوبی را از اردوهای جهادی داشته است و این حمایت ها ادامه خواهد داشت. در سال تحصیلی آینده استقلال بیشتری را به کانون های فعال در این زمینه اعطا خواهیم کرد. وی اظهار امیدواری کرد، سال آینده شاهد برگزاری اردوهای جهادی مطلوب تری باشیم.

چالش ها و مشکلات در برگزاری این اردوها چیست؟

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مهمترینچالشدر برگزاری این اردوها را «ارتباط و هماهنگی بین حوزه های  بهداشتی و مسائل مالی» عنوان کرد و گفت: بهتر است بودجه ی اختصاصی ای برای اردوهای جهادی داشته باشیم و این به معنای تصویب  بودجه ی مستقل نمی باشد، اما می توان بودجه های پراکنده در واحدهای مختلف را برای اردوهای جهادی سازماندهی کنیم تا بتوانیم حمایت بهتر و بیشتری از حرکت خیر داشته باشیم.