معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری همایش آسیب شناسی حجاب و عفاف در آینده نزدیک

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

حاجی زاده_مشهد

 

به گزارش مفدا مشهد، سمانه ابوالبشری دانشجوی سال آخر رشته پزشکی مولکولی در مقطع دکتری تخصصی حدود ۸ ماه هست که دبیر کانون حجاب و عفاف دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
ابوالبشری که با خبرنگار مفدا مشهد گفتگو می کرد هدف از تاسیس این  کانون را آگاهی بخشی نسبت به مسئله عفاف و حجاب و فراهم آوردن شرایط گسترش عفاف گرایی در بین دانشجویان عنوان کرد و افزود:
در ۲۰شهریور ماه ۹۷  کانون با این هدف تاسیس شد و  اولین انتخابات کانون  در آبانماه برگزار شد و از آن زمان به بعد بنده دبیر کانون بوده ام.
 
وی در خصوص برنامه های آتی کانون حجاب وعفاف گفت: کانون در نظر دارد همایش آسیب شناسی حجاب و عفاف و نیز جلسات پرسش و پاسخ را در آینده نزدیک برگزار نماید، همچنین جهت معرفی کانون به دانشجویان جدیدالورود، نمایشگاهی را در مهر ماه برگزار خواهیم نمود.