معاونت فرهنگی و دانشجویی

همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد آغاز به کار کرد.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

این همایش با حضور اندیشمندان ، صاحبنظران و محققانی از سراسر کشور از دوم الی سوم دیماه با همکاری بنیاد فرهنگی امام رضا (ع) و با هدف آشنایی با آموزه های پزشکی ، سنت ها و آداب پزشکی ، مشاهیر و ترجمه های موجود در زمینه پزشکی و حکمای عصر رضوی در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.

مراکز علمی پزشکی در عصر رضوی ، آثار و دستاوردهای علمی پزشکی در عصر رضوی ، روش ها و اصول پزشکی در عصر رضوی ، آداب و سنت های پزشکی در عصر رضوی ، مشاهیر پزشکی در عصر رضوی و زمینه های فکری ، فرهنگی و اجتماعی در عصر رضوی از جمله محورهای این همایش است.

دبیر اجرایی این همایش اظهار داشت : همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی در 6 محور اصلی با هدف احیای معارف رضوی برگزار می شود.

دکتر محمد تقی شاکری خاطر نشان کرد: در مدت زمان فراخوان 170 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد 18 مقاله به صورت پوستر و 15 مقاله نیز به صورت سخنرانی پذیرفته شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: از بین مقالات ارایه شده در قالب سخنرانی چهار مقاله به انتخاب شرکت کنندگان و اعضای هیات مدیره به عنوان مقاله برتر انتخاب و از آن تقدیر خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر ارائه مقالات و سخنرانی ها و نشست های پرسش و پاسخ ، پانلهای تخصصی با موضوعاتی از جمله سنت ها و آداب پزشکی در عصر رضوی ، روش شناسی و جایگاه علم پزشکی در عصر رضوی نیز در این همایش برگزار می شود.

گفتنی است همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و پژوهشکده علوم و فرهنگی اسلامی از دوم دیماه 94 در تالار رازی دانشکده بهداشت آغاز و به مدت دوروز ادامه خواهد داشت

2.jpg - 47.51 کیلو بایت

4.jpg - 46.60 کیلو بایت
9.jpg - 34.31 کیلو بایت

1.jpg - 37.21 کیلو بایت



 

 

آخرین به روز رسانی ( چهارشنبه ۰۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۳ )