بر سر خوان کریمانه رمضان و به همت همکاران پر تلاش سالن های غذاخوری دانشجویی روزانه حدود 12000 بسته غذایی جهت وعده افطار و سحر دانشجویان آماده سازی، طبخ، بسته بندی و توزیع می گردد .
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی؛ امیر احسان اسماعیل زاده رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره گفت: بطور میانگین روزانه برای 1700 نفر از دانشجویان وعده افطاری و سحری تهیه و توزیع می گردد که در وعده افطاری حدود 5 بسته بندی و در وعده سحری 2 بسته بندی شامل: پیش غذا، غذای اصلی، میوه، دسر و مخلفات افطاری دراختیار دانشجویان قرارمی گیرد .
وی افزود : 35 نفر از کارکنان شرکت پیمانکار سالن های غذاخوری تحت برنامه ریزی و نظارت کارشناسان و پرسنل اداره تغذیه از ساعت 9 صبح الی 9 شب در دمای بالای آشپزخانه بی وقفه تلاش می کنند تا امکان ارائه دو منوی غذایی در وعده های افطار و سحر دانشجویان فراهم شود .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |





















