درسالن های غذاخوری دانشجویی انجام می گیرد:
تداوم ارائه دو منوی غذایی در ماه مبارک رمضان

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ماه مبارک رمضان نیز از دو منوی غذایی استفاده می کنند .
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی؛ امیررضا صالح مقدم مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه گفت: در راستای ارتقاء سطح خدمات و افزایش میزان رفاه و رضایتمندی دانشجویان، برنامه ریزی ،تهیه تجهیزات و امکانات لازم جهت ارائه دو نوع غذا برای وعده های افطاری و سحری -به طور همزمان- انجام گرفته است .
وی افزود : ارائه دو نوع غذا در سالن های غذاخوری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آذرماه سال گذشته آغاز شد که با همه مشکلات و دشواری های موجود، تمهیداتی اتخاذ شد که این برنامه در ماه مبارک رمضان نیز که غذای افطار و سحر بطور همزمان توزیع می گردد، ادامه یابد که در نتیجه در هنگام افطار در سالن های غذاخوری عملاً 4 نوع غذا ارائه می شود .
همچنین در راستای توسعه خدمات رفاهی دانشجویان، توزیع وعده افطاری و سحری در روزهای جمعه ماه مبارک رمضان نیز انجام می پذیرد .
گفتنی است به منظور جلوگیری از ازدحام دانشجویان و رعایت بهداشت،تمامی غذاها و بسته افطار که شامل نان، قند، چای، خرما، پنیر، سبزی، میوه و سوپ می باشد بطور بسته بندی در ظروف گیاهی در اختیار ایشان قرار می گیرد و همچنین آبجوش مورد نیاز در طبقات خوابگاه های دانشجویی مهیا شده است .

