
با هدف ارتقاء سلامت تغذیهای دانشجویان، نشست تخصصی با حضور مدیر و کارشناسان حوزه دانشجویی و گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش مفدا مشهد، نشست تخصصی با هدف برنامهریزی برای ارتقاء سطح سلامت و بهبود الگوی تغذیه دانشجویان علوم پزشکی با میزبانی مدیریت امور دانشجویی و با حضور مدیر و اعضای هیات علمی گروه علوم تغذیه دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این نشست، پس از بررسی چالشها و تبادل نظر پیرامون راهکارهای بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان، مقرر شد کارگروهی مشترک در این خصوص ایجاد گردد تا با بهره گیری از تجربیات عملی کارشناسان اداره تغذیه در کنار ارزیابیهای علمی و تحقیقات میدانی اعضای هیات علمی گروه علوم تغذیه، بررسی وضعیت سلامت تغذیهای و شناسایی نیازهای دانشجویان محقق گردد تا گام موثری جهت اصلاح الگوی تغذیه و رژیم های غذایی دانشجویان علوم پزشکی که الگوی سرآمد سایر اقشار جامعه محسوب می شوند، برداشته شود.
دکتر رضایی مدیر گروه علوم تغذیه همکاری گروه مذکور را بازنگری در منوهای غذایی، تحلیل ارزش تغذیهای وعدهها و ارزیابی برندهای تأمینکننده مواد اولیه اعلام نمود و بررسی فرایندهای طبخ و تشکیل پرونده سلامت تغذیهای برای دانشجویان در بدو ورود و بررسی مجدد آن طی ادوار تحصیل مورد تأکید قرار گرفت.گفتنی است انتخاب تعدادی از دانشجویان بهعنوان سفیران تغذیه با هدف ارتقاء مشارکت و آگاهیرسانی تغذیهای از جمله مصوبات این جلسه بود و پیشنهاد شد طراحی و اجرای برنامههای آموزشی متنوع با بهرهگیری از ابزارهای نوین با همکاری اعضای هیئت علمی گروه علوم تغذیه برنامهریزی شود.
دکتر یگانه حشمتی سرپرست مدیریت امور دانشجویی نیز بر برگزاری چالشها و مسابقات تغذیهای در مناسبتهای مرتبط، در محل سالنهای غذاخوری با هدف جلب مشارکت دانشجویان و توجه به اهمیت تغذیه سالم و تشکیل کارگروه "تغذیه سالم دانشجویی" با حضور اعضای هیئت علمی، کارشناسان اداره تغذیه و نمایندگان شورای صنفی تاکید نمود.
در پایان اولین نشست تخصصی تغذیه سالم دانشجویان مقرر شد سامانه تغذیه دانشجویی جهت ثبت دادههای آنتروپومتری و انطباق آن با منوهای غذایی موجود بهمنظور تنظیم رژیم غذایی متعادل طراحی شود.

