معاونت فرهنگی و دانشجویی

نشست فعالان "مرکز راهبری اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور" برگزار شد (2)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نشست فعالان "مرکز راهبری اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور" با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و با محوریت ارایه برنامه‌های این مرکز در شرایط کنونی کشور برگزار شد.

به گزارش مفدا، نشست "فعالان مرکز راهبری اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور" با حضور دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دکتر سعید بابائی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت یک‌شنبه ۱ تیر ماه در وزارت بهداشت برگزار شد.

در این نشست که اعضای مرکز راهبری اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان، مشهد، شهرکرد، تهران و بقیه‌الله حضور داشتند، در خصوص شرایط موجود و حمله ناجوانمردانه آمریکا و رژیم غاصب صهیونی به ایران اسلامی بحث و گفت‌وگو شد.

بیان فعالیت‌های مرکز راهبری اختصاصی بسیج دانشجوی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله تشریح دوره آموزشی "سفیران نجات" ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت سازمان دهی نیروهای داوطلب برای ارایه خدمات امدادی، درمانی و ... در سطوح مختلف دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، معرفی پویش‌های اختصاصی نظام سلامت و ارایه نظام مسائلی از حوزه سلامت از جمله موضوعات مورد توجه در این نشست بود.

حبیبی در این نشست ضمن تشریح وضعیت کنونی کشور، روحیه بسیجی و دانشجویان عضو در تشکل بسیج دانشجویی را دارای پتانسیلی اثر گذار دانست و بر حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از برنامه‌های این مرکز تاکید کرد.

بابایی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت نیز بر اتحاد میان تشکل‌های مختلف دانشجویی در شرایط کنونی کشور تاکید کرد و ابراز داشت: در برنامه‌های پیش روی خود به خانواده‌های عزیز شهدای تهاجم بزدلانه رژیم صهیونی به کشور سر زده و به این عزیزان دلگرمی دهید و همچنین به دیدار خانواده‌هایی که به هر جهت از این جنگ ظالمانه آسیب دیده‌اند و یا خانه و کاشانه آن‌ها ویران شده است بروید.

دکتر محمد حسین عباسی مسؤول مرکز راهبری اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز در این نشست بر لزوم هم افزایی بین ارگان‌های مختلف تاکید کرد و گفت: بسیج دانشجوی همچون گذشته آمادگی کامل خود را جهت یاری رساندن به دولت به ویژه وزارت بهداشت اعلام می‌نماید.