
به گزارش مفدا مشهد، فاطمه خجسته رییس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مجوز معاونت بهداشتی دانشگاه جهت استفاده از سالاد و سبزی در برنامه غذایی دانشجویان خبر داد.
وی گفت: مصرف روزانه سبزیجات و میوه یکی از ارکان سبک زندگی سالم و ترویج آن است همچنین با توجه به این که سبزیجات منبع مواد معدنی ، ویتامین ،آنتی اکسیدان و فیبر بوده و باعث افزایش سیستم ایمنی و تنظیم سیستم گوارشی و جلوگیری از ابتلا به ویروس کووید-۱۹ می گردد ، لذا لازم است نیاز روزانه افراد به سبزی و سالاد تامین شود.
رییس اداره تغذیه افزود: با توجه به درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر افزایش تنوع و کفایت غذای ارائه شده و کمک به ارتقاء و حفظ سلامت ایشان، پس از پیگیری های لازم از سوی اداره تغذیه ، مجوز معاونت بهداشتی دانشگاه جهت استفاده از سالاد و سبزی در برنامه غذایی دانشجویان دریافت شد.
مهندس خجسته با بیان اینکه با توجه به نظر مثبت سرپرست محترم معاونت بهداشتی دانشگاه توزیع سالاد و سبزی از آبان ماه سال جاری در برنامه غذایی دانشجویان اعمال خواهد شد، تصریح کرد:همچنین با توجه به افزایش حضور دانشجویان در عرصه آموزش حضوری و عملی، جهت افزایش تنوع و رضایتمندی ایشان ، برنامه غذایی دانشجویان در آبان از دو منو به سه منو غذایی افزایش خواهد یافت.
خبرنگار: لیلا حاجی زاده