معاونت فرهنگی و دانشجویی

مجوز استفاده از سالاد و سبزی در برنامه غذایی دانشجویان دریافت شد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

 

اطلاعيه اداره تغذيه مفدا مشهد

 

به گزارش مفدا مشهد، فاطمه خجسته رییس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مجوز معاونت بهداشتی دانشگاه جهت استفاده از سالاد و سبزی در برنامه غذایی دانشجویان خبر داد.

وی گفت: مصرف روزانه سبزیجات و میوه یکی از ارکان سبک زندگی سالم و ترویج آن است همچنین با توجه به  این که سبزیجات منبع مواد معدنی ، ویتامین ،آنتی اکسیدان و فیبر بوده و باعث افزایش سیستم ایمنی و تنظیم سیستم گوارشی و جلوگیری از ابتلا به ویروس کووید‏-۱۹ می گردد ، لذا لازم است نیاز روزانه افراد به سبزی و سالاد تامین شود.

رییس اداره تغذیه افزود: با توجه به درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر افزایش تنوع و کفایت غذای ارائه شده و کمک به ارتقاء و حفظ سلامت ایشان، پس از پیگیری های لازم از سوی اداره تغذیه ، مجوز معاونت بهداشتی دانشگاه جهت استفاده از سالاد و سبزی در برنامه غذایی دانشجویان دریافت شد.

مهندس خجسته با بیان اینکه با توجه به نظر مثبت سرپرست محترم معاونت بهداشتی دانشگاه توزیع سالاد و سبزی از آبان ماه سال جاری در  برنامه غذایی دانشجویان اعمال خواهد شد، تصریح کرد:همچنین با توجه به افزایش حضور دانشجویان در عرصه آموزش حضوری و عملی، جهت افزایش تنوع و رضایتمندی ایشان ، برنامه غذایی دانشجویان در آبان از دو منو به سه منو غذایی افزایش خواهد یافت.

خبرنگار: لیلا حاجی زاده