معاونت فرهنگی و دانشجویی

شورای صنفی دغدغه های دانشجویان را در خصوص بازگشایی دانشگاه کرد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

جلسه شوراي صنفي

در این جلسه سید علی ذوالفقاری دبیر شورای صنفی برخی از مطالبات و نگرانی های دانشجویان را با توجه به شرایط کنونی وجود بیماری کرونا و بازگشایی دانشگاه ها بیان کرد.

به گزارش مفدا مشهد، جلسه ای با حضور دکتر محرری معاون دانشجویی فرهنگی و مدیر و روسای ادارات خوابگاه و تغذیه مدیریت دانشجویی و تعدادی از اعضای شورای صنفی روز چهارشنبه ۷ خرداد در دفتر معاونت برگزار شد.

در این جلسه سید علی ذوالفقاری دبیر شورای صنفی برخی از مطالبات و نگرانی های دانشجویان را با توجه به شرایط کنونی وجود بیماری کرونا و بازگشایی دانشگاه ها بیان کرد.

در ابتدا بحث افزایش تعداد لاین های توزیع غذا و ارائه غذا بصورت بسته بندی در اتاق های سرپرستی خوابگاه مطرح شد که با توجه به امکان ایجاد ازدحام در اتاق های سرپرستی مقرر شد تعداد لاین های توزیع غذا در سلف افزایش یابد تا امکان رعایت فاصله اجتماعی فراهم شود. همچنین به در خواست اداره تغذیه قرار بر این روال می باشد که برای جلوگیری از انتقال آلودگی غذا با کارت دانشجویی داده شود و از دستگاه های انگشت نگار در این ایام استفاده نشود.

در ادامه ذوالفقاری مبحث ارائه غذا برای دانشجویان بومی را مطرح نمود که این درخواست نیز مورد موافقت واقع شد و دانشجویان بر اساس لیست اعلامی اداره آموزش می توانند غذای رزرو شده خود را از سلف های کوی پردیس و مرکزی دریافت نمایند. در این راستا مهندس خجسته سرپرست اداره تغذیه از دانشجویان خواست تا زمان دریافت غذای خود را به ساعات پایانی زمان توزیع غذا موکول ننمایند تا شاهد ازدحام و معطلی دانشجویان نباشیم.

یکی دیگر از دغدغه های مطرح شده توسط دانشجویان شورای صنفی فراهم بودن اتاق قرنطینه در خوابگاه ها بود که در این خصوص دکتر محرری بیان نمود در صورتی که فرد مبتلا در بین خوابگاهیان حضور داشته باشد در مراکز قرنطینه گاه که زیر نظر دانشگاه فعالیت می کنند افراد بستری و نگهداری می شوند و حضور این افراد در خوابگاه ها از لحاظ بهداشتی و ایمنی به صلاح نمی باشد.

در پایان دکتر صباغ مدیر امور دانشجویی تأکید کرد با توجه به تذکرات همیشگی مبنی بر عدم ورود دانشجویان با روپوش های بیمارستانی در خوابگاه ها و به ویژه سالن غذاخوری از این به بعد این موارد به شدت کنترل می شود و به افراد اجازه ورود با روپوش بیمارستانی داده نمی شود و افراد باید لباس کار خود را در ساکهای دستی حمل نمایند.