معرفي: سلف سرويس كوي پرديس واقع در حاشيه بلوار اصلي كوي،زير مجموعه اصلي اداره تغذيه مي باشد.اين سلف متشكل از دو سالن غذاخوري مجزا، جهت خدمات غذايي هم زمان به دانشجويان دختر و پسر بوده وقابليت پذيرايي حدود 1000 نفردر هر وعده ناهار و شام را دارد.
عملكرد: پخت غذا در آشپز خانه سلف سرويس پرديس به صورت متمركز جهت دو سلف مركزي و پرديس ،توسط بخش خصوصي و با نظارت كارشناس تغذيه و مسئولين سلف كه نمايندگان اداره تغذيه مي باشند، صورت مي پذيرد. همه روزه آمار رزرو غذا توسط اپراتور اعلام و آمارنهايي با توجه به برنامه غذايي طراحي شده از سوي اداره تغذيه ، توسط كارشناس مستقردر سلف سرويس تنظيم و اعمال مي شود. كنترل كارت سلامت،نحوه فعاليت وكنترل بهداشتي پرسنل و محيط ، نظارت بر تهيه مواد اوليه ، نگهداري ، شستشو ، آماده سازي ، طبخ ، توزيع و اجراي دقيق برنامه غذايي ، نظارت مستقيم بر عملكرد پيمانكار و تنظيم صورتحساب مربوطه بر عهده كارشناس تغذيه و مسئول سلف مي باشد.
نحوه استفاده از سالن غذا خوري پرديس: دانشجويان گرامي با ارائه مدارك لازم به اداره تغذيه ، واقع در ساختمان امور دانشجويي نسبت به دريافت كارت مربوطه و انجام شارژ اوليه طبق دستور العمل ارائه شده توسط اين اداره اقدام نموده و از طريق سايت معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي مشهد پس از مشاهده برنامه غذايي ، جهت رزرو روز و محل صرف غذا عمل نمايند . لازم به ذكر است كه هزينه هر وعده غذا به صورت دو نرخي براي دانشجويان روزانه و شبانه تعيين شده است .استفاده از وعده شام و بسته صبحانه كه به صورت ماهانه توزيع مي شود فقط مخصوص دانشجويان ساكن خوابگاه مي باشد . ساعت استفاده از سالن هاي غذاخوري به ترتيب زير تعيين شده است :