معاونت فرهنگی و دانشجویی

نشست شورای صنفی با اداره تغذیه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

همکاری شورای صنفی با اداره تغذیه گام مهمی در جهت کسب رضایت دانشجویان خواهد بود

به گزارش مفدامشهد، در آخرین روز کاری این دوره از فعالیت شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نمایندگان صنفی دانشجویان نوذری، تنظیفی و اکبر زاده در جلسه ای صمیمانه با رئیس اداره تغذیه مسائلی را در خصوص نظرات ، انتقادات و پیشنهادات دانشجویان مطرح نمودند.

در این نشست دوستانه، مهندس خجسته رئیس اداره تغذیه، ضمن ارائه توضیحات، از دانشجویان مذکور دعوت نمود تا از کلیه مکانهای آشپزخانه، انبارها و سردخانه های سلف پردیس بازدید نموده و در جریان استفاده از نوع مواد مصرفی، نحوه خدمت رسانی و ... قرار گیرند.

موضوعات مطرح شده از سوی دانشجویان، کیفیت نان، کیفیت غذا و... بود که در این زمینه مهندس خجسته توضیحاتی را ارائه نمود.

وی ضمن اشاره به اینکه همکاری شورای صنفی با اداره تغذیه گام مهمی در جهت کسب رضایت دانشجویان خواهد بود اضافه کرد، در طی ۱۰ روز اخیر با توجه به تذکرات لازم به پیمانکارسلف، در خصوص نان، تغییرات محسوسی در پخت نان صورت گرفته است.

همچنین وی ابراز نمود با توجه به این که در ماه مبارک رمضان ، غذا بسته بندی شده و تا زمان مصرف،  غذا سرد می شودو پس از گرم کردن مجدد، بالطبع کیفیت غذا تحت تاثیر قرار می گیرد که باید از دید دانشجویان مورد لحاظ قرار گیرد و نیز با توجه به تغذیه ماه مبارک رمضان و ساعات طولانی روزه داری به قسمت پخت غذا توصیه شده تا غذاها با نمک و ادویه کمتر طبخ شود.

در ادامه، رئیس اداره تغذیه در پاسخ به نمایندگان شورای صنفی دانشجویان که خواستار ایجاد امکاناتی دیگر در سیستم رزرو اتوماسیون تغذیه شده بودند، گفت: پیگیر موارد مطرح شده توسط دانشجویان با نظرمثبت هستیم اما با توجه به اشکالاتی که تاکنون در اتوماسیون تغذیه وجود داشته و ما پیگیر حل آن هستیم، تا کنون تغییرات و امکانات مد نظر فراهم نشده است.