ارسالی:نونا ملائکه .اداره تغذیه
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه با همکاري کانون فرهنگ شناسي سيمرغ
درروز جمعه مورخ 17/09/1396 اقدام به برگزاري جشنواره غذاهاي محلي با شرکت دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي مشهد در محل
سالن غذاخوري پرديس نمودند
اين جشنواره که با حضور قابل توجه دانشجويان در 7 گروه از استان هاي مختلف از جمله گيلان مازندران کرمان کردستان لرستان گلستان اصفهان و خراسان برگزار گرديد، دانشجويان هر استان با پخت انواع غذاهاي محلي خود و با استفاده از مواد اوليه مربوط به همان استان با توجه به امکانات خوابگاهي ، اقدام به پخت انواع متنوع از نان هاي محلي و غذاها با تزئينات قابل توجه نموده بودند که کاري بس ارزشمند ميباشد.
داوري جشنواره غذا توسط سرپرست محترم اداره تغذيه و کارشناس تغذيه اداره تغذيه معاونت دانشجويي فرهنگي با همکاري اعضاي برگزار کننده جشنواره سيمرغ انجام گرفت .
پس از بررسي هاي انجام شده نفرات برتر اين جشنواره با در نظر گرفتن طعم و تنوع غذا، نحوه پخت، مواد مورد استفاده و نحوه ارائه دستورات پخت ، تزيين و چيدمان غذا و ...نفرات برتر بدين شرح اعلام شد :
1 - گروه گيلماز ( استان هاي گيلان و مازندران )
2- استان لرستان
3- استان کرمان و کردستان
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |