معاونت فرهنگی و دانشجویی

جشنواره غذای فرهنگ اقوام سيمرغ

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ارسالی:نونا ملائکه .اداره تغذیه

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه با  همکاري کانون فرهنگ شناسي سيمرغ

درروز جمعه  مورخ 17/09/1396  اقدام به برگزاري جشنواره غذاهاي محلي با شرکت دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي مشهد  در محل

سالن غذاخوري پرديس نمودند

اين جشنواره که  با حضور قابل توجه دانشجويان در 7 گروه  از استان هاي مختلف از جمله گيلان مازندران کرمان کردستان لرستان  گلستان اصفهان و خراسان برگزار گرديد، دانشجويان  هر استان با پخت انواع غذاهاي محلي خود و با استفاده از مواد اوليه مربوط به همان استان با توجه به امکانات خوابگاهي ، اقدام به پخت انواع متنوع از نان هاي محلي و غذاها با تزئينات قابل توجه  نموده بودند که کاري بس ارزشمند ميباشد.

داوري جشنواره غذا  توسط سرپرست محترم اداره تغذيه و کارشناس تغذيه اداره تغذيه معاونت دانشجويي فرهنگي با همکاري اعضاي برگزار کننده جشنواره سيمرغ انجام گرفت .

پس از بررسي هاي انجام شده نفرات برتر اين جشنواره با در نظر گرفتن طعم و  تنوع غذا، نحوه پخت، مواد مورد استفاده و نحوه ارائه دستورات پخت ، تزيين و چيدمان غذا و ...نفرات برتر بدين شرح اعلام شد :

1 -  گروه گيلماز (  استان هاي گيلان و مازندران )

2-   استان لرستان

3-  استان کرمان و کردستان