
نشست هماندیشی فعالان حوزه نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه این دانشگاه روز دوشنبه دوم اسفندماه در محل اتاق جلسات ساختمان مرکزی شماره سه برگزار شد.
به گزارش مفدامشهد، نشست هماندیشی فعالان حوزه نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه این دانشگاه روز دوشنبه دوم اسفندماه در محل اتاق جلسات ساختمان مرکزی شماره سه برگزار شد.
در ابتدای این نشست که بیش از دو ساعت به طول انجامید، نمایندگان نشریات علاوه بر نقد و تحلیل وضعیت موجود به طرح مسائل و مشکلات پیش روی تولید و انتشار نشریات دانشجویی پرداختند؛ همچنین در ادامه این جلسه پیشنهاداتی از سوی دانشجویان حاضر در خصوص رفع محدودیتهای پیش رو در حوزه تیراژ و کیفیت چاپ مطرح شد که مقرر شد این موارد در بهروزرسانی دستورالعمل حمایت مالی جهت سال جدید مد نظر قرار بگیرد.
الهه صالحی مدیرمسئول هفتهنامه بیان، محسن کرباسی مدیرمسئول فصلنامه حاوی، علیرضا صابریان مدیرمسئول فصلنامه بامداد و عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه و همچنین مهدی یغمائی مدیرمسئول فصلنامه جدید ترجمان سلامت و عضو پیشین کمیته ناظر بر نشریات در دوره گذشته در این جلسه حضور داشتند.
گفتنی است علاوه بر دکتر دانش، خبیری رئیس اداره امور فرهنگی و علی ابراهیمی کارشناس نشریات نیز در این جلسه حضور داشتند.