
هدف از برگزاری این جشن ها بویژه جشنهای دهه کرامت؛ فرهنگسازی، امید و شادابی عمومی در جامعه است.
به گزارش مفدا مشهد، همزمان با آخرین روز از دهه کرامت، جشن میلاد هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا(علیه السلام) به همت مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد وهمکاری هیئت دانشجویی تشنگان علقمه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در محوطه فضای باز مسجد حضرت زهرا(س)در کوی پردیس دانشگاه برگزار شد.
دکتر اسماعیل زاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در شامگاه سه شنبه یکم تیرماه این مراسم بعد از اذان مغرب و عشاء همراه با مولودی خوانی مداح اهل بیت و با اجرای زنده چندین قطعه زیبا توسط گروه همخوانی ولیعصر (عج) به همراه مراسم نورافشانی در محوطه باز مسجد اجراشد،که با استقبالِ خوبِ همکاران معاونت دانشجویی فرهنگی که همراه خانواده هایشان در جشن حضور داشتند و همچنین دانشجویان ساکن خوابگاه قرار گرفت.
وی با تاکید بر این مهم که افزایش امید و شادابی در بین خانواده ها و دانشجویان عزیز یکی از مهم ترین عوامل آرامش در جامعه خواهد بود تصریح کرد: : هدف ما از برگزاری این جشن ها بویژه جشنهای دهه کرامت؛ فرهنگسازی و افزایش شادابی عمومی در جامعه است.
خبرنگار: بهزاد سرداری