
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی احکام جداگانه ای دکتر فاطمه محرری به عنوان " رئیس ستاد اردوهای جهادی دانشگاه" و دکتر محمد اسماعیل زاده را به عنوان " دبیر ستاد مرکزی اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد "منصوب کرد.
به گزارش مفدا مشهد، دکتر محمد حسین بحرینی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی احکام جداگانه ای دکتر فاطمه محرری سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی را به عنوان " رئیس ستاد اردوهای جهادی دانشگاه" و دکتر محمد اسماعیل زاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه را به عنوان " دبیر ستاد مرکزی اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد "منصوب کرد.
در این احکام آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و با تلاش و کوشش و همکاری اعضای ستاد اردوهای جهادی دانشگاه در گسترش فرهنگ جهادی و ارائه خدمات موثر و ماندگار به اقشار نیازمند موفق و موید باشید.