معاونت فرهنگی و دانشجویی

اهدای پرچم میزبانی جشنواره بیست و پنجم قرآن و عترت به دانشگاه علوم پزشکی مشهد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در آیین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت؛

سومین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قران و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت به روایت تصویر

در آخرین مراسم اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت که شامگاه پنج شنبه نهم آبان‌ماه در سالن مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد، پرچم جشنواره بیست و پنجم از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی همدان به دانشگاه مشهد اهدا شد.

به گزارش مفدا مشهد، در آخرین مراسم اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت که شامگاه پنج شنبه نهم آبان‌ماه در سالن مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد، پرچم جشنواره بیست و پنجم از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی میزبان به دست مسئولان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، برگزار کننده دور بعد اهدا شد.

در این اهدا دکتر لاری؛ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر بحرالعلوم رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، دکترحیدری‌مقدم ؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان و دکتر سیده زهرا اصغری؛ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان ، دکتر علیرضا ابراهیم زاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و امیر رضا صالح مقدم مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان دانشگاه میزبان و برگزار کننده بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت حضور داشتند. در لحظه تحویل پرچم سفید رنگ جشنواره قطعه «آمده‌ام آمدم ای شاه پناهم بده... خط امانی ز گناهم بده... ای حرمت ملجأ در ماندگان... دور مران از در و ، راهم بده» با صدای استاد محمد علی کریمخانی نواخته شد.

پرچم در دستان مسئولان برگزار کننده دور بعد جشنواره قرار گرفت، هر برگزیده‌ای در جمع امید دارد در دور بعدی جشنواره نیز برگزیده باشد زیرا این بار علاوه بر هدایای مادی، هدیه معنوی زیارت و پابوسی امام رضا(ع) را نیز به دست خواهد آورد.

دکتر علیرضا ابراهیم زاده، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پشت تریبون از این میزبانی خداوند را شکر کرد و گفت: تشکر می‌کنم از دکتر لاری به واسطه حمایت‌هایشان از جشنواره‌های قرآنی خصوصا این جشنواره و از معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه همدان نیز تشکر بسیاری دارم زیرا که در کنار مهمان نوازی ویژه‌ای که داشتند، جشنواره را با نظم بسیار خوبی مدیریت و برگزار کردند. جای شکر دارد که میزبانی این جشنواره در سال آینده در مشهد انجام خواهد شد و در همین جا از خداوند می‌خواهم یاریمان کند علاوه بر میزبانی خوب این مراسم، بتوانیم میزبانی ویژه‌ای از زائران امام رضا(ع) داشته باشیم.