به گزارش مفدا مشهد، آیین تقدیر از برگزیدگان و فعالان قرآنی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور امروز ۱۵ آذر ۱۳۹۷ در تالار امام رضا(ع) دانشکده پزشکی و به همت اداره قرآن و عترت مدیریت فرهنگی و امور فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد.
در ابتدای این آیین قرائت آیات روح بخش کلام الله مجید توسط آقای بهزاد کوچه برگزیده بخش آوایی جشنواره بیست و سوم قرآن و عترت فضای سالن را عطر آگین نمود.
وی ادامه داد: در این جشنواره ۶۷۰۰ نفر از اساتید کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سامانه ثبت نام کردند و با ثبت نام این تعداد از دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانست رتبه اول ثبت نامی را در بخش معارف قرآنی و سیره معصومین و رتبه دوم ثبت نامی را در بین ۶۶ دانشگاه علوم پزشکی کسب نماید
دکتر اسماعیل زاده افزود: در بخش معارف قرآن و سیره معصومین دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه نخست شد.
مدیر فرهنگی دانشگاه با بیان این نکته که ۱۳۰ نفر در مرحله دانشگاهی حایز رتبه شدند افزود:از ۲۸نفر از راه یافتگان به مرحله کشوری ۱۵ نفر حایز رتبه در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور شدند و خانمها حانیه علیزاده در رشته حفظ پنج جزء و خانم ریحانه سوقندی در رشته پرسمان قرآنی هر دو موفق به کسب رتبه دوم ملی شدند.