به گزارش مفدا مشهد، با شروع فصل داغ تابستان، استفاده از فضای مفرح و نشاط آور ورزشهای آبی مشریان پر و پا قرص خود را دارد،
به همت اداره فوق برنامه مدیریت فرهنگی 30نفر از دانشجویان دختر خوابگاهی این بار در تاریخ ۸/۵/ ۹۷ در قالب اردوی نیم روزه به مقصد سرزمین موجهای آبی سفر کردند
مهدی کاظمی رئیس اداره فعالیت های فوق برنامه ضمن اعلام این خبر افزود: این اداره با تمرکز بر هدف اصلی خود که ایجاد بستر مناسب برای استفاده مطلوب و بهینه اوقات فراغت دانشجویان است، این بار هم فرصت تازه ای برای دانشجویان فراهم نموده است تا با شرکت درچنین اردوهایی ضمن بهره وری از نشاط و شادابی ورزشهای آبی در فضایی امن و سالم ،ساعاتی را به تفریح بپردازند.
وی افزود:اردوی موجهای آبی که یکی از اردوهای تابستانه امسال است از اردوهای پر مخاطب و مورد تقاضای دانشجویان می باشد که تاکنون چندین بار از شروع سال تحصیلی برگزار و هر بار با استقبال خوب دانشجویان همراه شده است .