ایتا دانشگاه     آی گپ دانشگاه     روبیکا دانشگاه
Cultural and student vice

پویش دوشنبه‌های پیاده‌روی و دو همگانی؛ گامی مؤثر در نهادینه‌سازی فرهنگ ورزش همگانی

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با پیوستن به پویش دوشنبه‌های پیاده‌روی و دو همگانی، گامی مؤثر در تقویت فرهنگ ورزش همگانی و حفظ سلامت خود برمی‌دارند.

به گزارش مفدا مشهد، مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای ترویج فرهنگ ورزش همگانی و تشویق دانشجویان به فعالیت‌های ورزشی، پویش دوشنبه‌های پیاده‌روی و دو همگانی را ویژه دانشجویان پسر دانشگاه برگزار می‌کند.

این برنامه دوشنبه هر هفته ساعت ۲۰، با حضور کارشناسان مدیریت تربیت‌بدنی و دانشجویان علاقه‌مند به ورزش، از محل پردیس دانشگاه، مقابل سالن ورزشی شماره ۲ تربیت‌بدنی آغاز می‌شود و دانشجویان با همراهی مربیان متخصص، مسیر پیاده‌روی را در فضایی پرنشاط و دوستانه طی می‌کنند.

اولین و دومین مرحله این پویش به ترتیب در ۱۵ و ۲۲ اردیبهشت برگزار شد و با استقبال دانشجویان روبه‌رو شد. شرکت‌کنندگان ضمن بهره‌مندی از فواید جسمانی و روحی پیاده‌روی و دویدن، تجربه‌ای متفاوت از ورزش گروهی در محیط دانشگاه داشتند.