اداره تغذیه

اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف اصلي تامین غذای دانشجویان و نظارت مستمرعلمی و عملي بر کیفیت و کمیت آن فعالیت می نماید .

معرفی اداره تغذیه

با توجه به واگذاری  کلیه امور تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان به پیمانکاربرنده مناقصه سالانه ، نظارت بر تمامی مراحل از جمله تهیه مواد اولیه  ،نگهداری ، آماده سازی ،  طبخ و توزیع غذا به عهده کارشناسان اداره تغذیه می باشد.

قرار دادن سه منوی مختلف ومنو چهارم نيم پرس در وعده های غذایی ناهار و شام جهت  افزایش قدرت انتخاب و رضایتمندی دانشجویان و با هدف ارائه  غذایی  متفاوت و متناسب  برای وعده های غذایی برنامه ریزی مي شود. توزیع صبحانه به صورت انتخاب رزرودو منو روزانه براي دريافت در همان روز و يک منو با عنوان پک هفتگي  (با تنوع پک و محتوياتي که براي صبحانه يک هفته در نظر گرفته شده است ) با قابليت رزرو يکبار در هفته مي باشد. صبحانه رزرو شده توسط دانشجويان ، به صورت بسته بندی همرا ه با وعده غذایی شام در همان روز تحويل مي شود.

دانشجويان با ارئه کارت دانشجويي جهت فعال کردن و ثبت اثر  انگشت در اتوماسيون تغذيه ميتوانند شخصا در ساعات اداري به سلف سرويس پرديس(در حال حاضر ساعت 12 لغايت 15 ) و سلف سرويس مرکزي (در حال حاضر 12 تا 14:30 ) مراجعه و نسبت به فعال سازی کارت خود اقدام وسپس جهت رزرو غذا به سايت اداره تغذيه به  آدرس      http://stufood.mums.ac.ir    مراجعه نموده و با توجه به برنامه غذايي ارائه شده نسبت به انتخاب روز ، وعده غذايي ، نوع غذا ، و سالن غذا خوري  مورد نظر خود  اقدام  نمايند.

در طول سال تحصیلی وعده غذایی ناهار جهت کلیه دانشجویان در  دو سالن غذا خوري مجزا پردیس و مرکزی و (سالن غذاخوري دندانپزشکي مخصوص دانشجويان رشته دندانپزشکي) همچنين وعده غذایی شام و صبحانه صرفا جهت دانشجویان ساکن خوابگاه درسالن غذا خوري پردیس توزیع می گردد.

• قیمت غذا در سال تحصیلی 1400-1399 برای وعده صبحانه 8800 ریال و برای وعده های ناهار و شام 17000ریال می باشد. همچنين قيمت غذاي نيم پرس7700 ريال مي باشد.
  • غذای روز فروش به تعداد محدود ، جهت دانشجویانی که موفق به رزرو غذا نشده اند با قیمتی معادل سه برابر قیمت غذا در وعده غذایی ناهار و شام توزیع میگردد.
  • در صورت رزرو غذا و عدم دريافت آن توسط دانشجو طبق آيين نامه تغذيه جريمه عدم دريافت غذا اعمال مي گردد.
  • ساعت توزیع در وعده ناهار (بطور موقت ) در سالن های غذاخوری پردیس 12 تا 15 و مرکزی 12 تا 14:30 و دندانپزشکي 11:45 تا 14:45 و نيز در وعده شام در سالن غذاخوری پردیس 18:00 تا 20:45 می باشد
  • توجه: ساعت تحويل غذا در سالن غذا خوري مرکزي ( در ايام کرونا) تا اطلاع ثانوي از ساعت 12 لغايت 13:45 مي باشد.

پرسنل اداره تغذیه

تعطيلي روزهاي 5شنبه براي دانشجويان غيرخوابگاهي

منع استفاده از کالاهای آسیب رسان در فضاهای آموزشی و دانشگاهی

اداره تغذیه دانشجویی همانند گذشته به ارائه خدمات ادامه می دهد

توجه1 : دانشجويان مي بايست در زمان افزايش اعتبار دقت لازم را در ميزان شارژمبلغ  داشته باشند.در صورت شارژمالي کارت بيش از مبلغ مورد نظر ،امکان عودت آن به دانشجو و يا کارت ديگران امکان پذير نمي باشد.

توجه2 : موجودی کارت تغذیه در زمان تسویه حساب عودت نخواهد شد لذا شایسته است که دانشجویان محترم کارت خود را به میزان لازم شارژ نمایند .

توجه3: واگذاری و در اختیار گذاشتن کارت تغذیه شخصی به سایر افراد ( دانشجو یا غیر دانشجو) جهت استفاده از غذا یا تحویل آن ممنوع است.

قابل توجه دانشجويان محترم : لينک و راهنماي استفاده از سيستم اتوماسيون جديد اداره تغذيه

سيستم اتوماسيون جديد اداره تغذيه حاصل تلاش  و زحمات شبانه روزي همکاران واحد IT معاونت دانشجويي  ميباشد که با توجه به نياز کاربران سيستم در اداره تغذيه،  ويژه دانشجويان گرامي طراحي و برنامه ريزي شده است.

جهت استفاده به موارد ذيل توجه فرمائيد:

آدرس سامانه تغذيه براي دانشجوياني که مي خواهند وارد سيستم تغذيه جديد شوند:

استفاده از موبايل و کليه مرورگرها مجاز مي باشد ولي بهتر است از مرورگرهاي گوگل کروم و يا فايرفاکس استفاده نماييد.

* پس از ورود به يکي از صفحات بالا ، در فيلد نام کاربري و کلمه عبور، شماره دانشجويي را وارد نماييد.

تصوير امنيتي به حروف کوچک و بزرگ حساس نمي باشد.

* بر روي دکمه ورود کليک کرده و در صورت صحيح بودن نام کاربري و رمز و داشتن اجازه دسترسي ،  وارد اکانت خود خواهيد شد که نام و نام خانوادگي شما به همراه تاريخ و ساعت در نوار مشکي بالاي صفحه سمت چپ نمايش داده مي شود.

توجه: چنانچه طي يک روز 3 بار نام کاربري يا کلمه عبور و يا تصوير امنيتي را اشتباه وارد نماييد ، امکان ورود  به  سيستم جديد،  به مدت يک ساعت براي شما لغو خواهد شد .

*در زمان ورود به سيستم تغذيه به اطلاعيه هاي موجود  حتما توجه فرمائيد.

بروشـور راهنمـاي استفاده از اتـوماسيـون تغـذيه

سالن غذا خوری مرکزی: این سالن فقط در وعده غذایی ناهار فعال بوده و در حال حاضر از ساعت 12 الی 13:45 به دانشجویان خدمات ارائه می نماید. روزانه حدود هزار نفر از دانشجویان دانشکده های پرستاری مامایی و بهداشت و دانشجویانی که در بخش های بالینی بیمارستان های قائم و امام رضا حضور دارند جهت صرف نهار به این مرکز مراجعه می نمایند. سایر دانشجویان نیز در صورتیکه غذا برای وعده ناهار در سالن غذاخوری مرکزی رزرو نمایند امکان استفاده از این مجموعه برایشان میسر است

سالن غذاخوری پردیس: این سالن در وعده غذایی ناهار و شام به دانشجویان دانشگاه ارائه خدمات نموده و در حال حاضر از ساعت 12 الی 15 برای وعده ناهار و از ساعت 18 الی 20:45 برای وعده شام فعالیت می نماید. روزانه حدود 2000نفر برای وعده ناهار و 1500 نفر برای وعده شام به این مجموعه مراجعه می کنند. عمده دانشجویان متقاضی استفاده از این مرکز دانشجویان دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، پیرا پزشکی و داروسازی و دانشجويان ساکن در خوابگاه  می باشند.

برای سایر دانشجویان نیز محدودیتی در خصوص استفاده از این سالن در وعده ناهار وجود ندارد امافقط دانشجويان ساکن خوابگاه قادر به رزرو وعده شام مي باشند.

سالن غذاخوري دندانپزشکي: اين سالن در وعده غذايي ناهار فقط به دانشجويان رشته دندانپزشکي ارائه خدمات نموده و در حال حاضر از ساعت 11:45 الي 14:45 غذا توزيع مي گردد. روزانه حدود 200 نفر براي وعده ناهار به اين سالن مراجعه مي نمايند.

اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دانشکده داروسازی سابق واقع در پردیس دانشگاه ، ورودی غربی بلوار باهنر، اداره تغذیه

نشانی سلف سرویس پردیس

بلوار وکیل آباد- وکیل آباد 2، انتهای بلوار باهنر، پردیس علوم پزشکی مشهد، سلف سرویس پردیس