خوابگاه ها

اداره خوابگاه هاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با هدف فراهم سازي مكاني امن و آسوده جهت اقامت دانشجويان غيربومي ، سعي در ايجاد بستري مناسب در راستاي كمك به رشد تعالي همه جانبه دانشجويان در طول ايام تحصيل دارد.

اين اداره زيرمجموعه مديريت دانشجوئي مي باشد كه به امور مربوط به اسكان دانشجويان غيربومي شاغل به تحصيل در شهر مشهد مي پردازد. مجموعه خوابگاه هاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با 4 خوابگاه در بخش خواهرن و 2 خوابگاه در بخش برادران ، بعد از بررسي درخواستهاي خوابگاه از بين دانشجويان متقاضي ، با توجه به ظرفيتهاي موجود اقدام به اسكان واجدين شرايط مي نمايد.

رئيس اداره خوابگاه ها

ذوالفقار یعقوبی

راه هاي ارتباطي:

تلفن مستقیم : 38820055

تلفن تماس: 2382-05138820055

بخش سرپرستي خوابگاه ها بصورت 24 ساعته فعال مي باشد . سرپرستان خوابگاه ها در هر خوابگاه پاسخگوي مراجعين و دانشجويان عزيزي مي باشند. همچنين امور مربوط به حضور و غياب ( در بخش خواهران ) كنترل ورود و خروج دانشجويان ، پذيرش ميهمان ، اسكان و جابجائي دانشجويان ، هماهنگي در اجراي برنامه هاي فوق العاده از جمله تشرف به حرم مطهر و ... در واحد سرپرستي خوابگاهها انجام مي پذيرد.

اطلاعات پرسنل اداره خوابگاه ها

ميثم نقوي مقدم

داخلی 2220

سرپرست و مسئول خوابگاه بوستان از سال 91

* مدارک لازم جهت صدور مجوز سکونت در خوابگاه بشرح ذیل می باشد:

1. تكميل فرم درخواست خوابگاه دانشجويان غير بومي شاغل به تحصيل
  2. تكميل فرم تعهد اقامت در خوابگاه هاي دانشجويي مجردي
  3. تكميل فرم پرسشنامه مخصوص افراد مجاز به ملاقات دانشجو (ويژه دختران)
  4. تكميل فرم رضايت نامه (ويژه دختران)
  5. كپي صفحه اول شناسنامه و كارت ملي دانشجو
  6. دو قطعه عكس 4*3
  7. كپي صفحه اول و دوم شناسنامه همسر دانشجو و كپي صفحه اول عقدنامه (ويژه متاهلان)
  8. پرداخت شهريه دانشجويان شهريه پرداز (phd، مهماني، انتقالي و بين الملل و... )

توجه : ضمنا یاد آوری می گردد طبق آئین نامه اسکان، تامین وسایل شخصی شامل پتو ، ملحفه و بالش بر عهده دانشجو می باشد.