در راستای ارتقای مهارتهای زندگی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بین دانشجویان کارگاه های آموزشی با موضوعاتی چون: ارتباط موثر، مهارت حل مسئله و تصمیم گیری، مهارت ارتقا عزت نفس، تنظیم هیجانات در دانشکده های بهداشت، پرستاری و داروسازی برگزار شد.
به گزارش مفدامشهد، در راستای ارتقای مهارتهای زندگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بین دانشجویان، کارگاههای آموزشی با موضوعاتی چون ارتباط مؤثر، مهارت حل مسئله و تصمیمگیری، مهارت ارتقاء عزت نفس و تنظیم هیجانات در دانشکدههای بهداشت، پرستاری و داروسازی برگزار شد.
این دورهها که توسط مدرسان مرکز مشاوره، فاطمه مرادی، مسرت و ساناز زارع تدریس شدند، به تبیین موانع ارتباطی، فرایند شناسایی و ارزیابی راهحلهای مختلف برای مواجهه با چالشها، مفهوم خودپنداره، اعتماد به نفس و عزت نفس، شناسایی هیجانات و نامگذاری آنها در ایجاد سواد هیجانی، و انواع ارزیابی مشکل براساس نظریه لازاروس پرداختند.
همچنین، روشهای واکنش به مشکلات (اجتنابی، هیجانات مدار، مسئله مدار) و راهبردهای سالم و ناسالم، بررسی عوامل مهم و تأثیرگذار در تمایل به حل مسئله و نحوه عملیاتی کردن تعریف مسئله و مراحل صحیح حل مسئله نیز مورد بحث قرار گرفت. این کارگاهها به دانشجویان کمک کرد تا مهارتهای لازم برای مدیریت بهتر چالشهای زندگی را کسب کنند.
خاطر نشان میشود این کارگاه ها در تاریخ های ۱۵، ۱۶،۱۷ و ۲۰ برگزار شد