برگزاری مسابقات بازیهای بومی محلی در خوابگاه دختران

مسابقات بازیهای بومی محلی در خوابگاه دختران

به گزارش مفدا مشهد، مسابقات بازیهای بومی محلی در خوابگاه دختران بهارستان انقلاب ۱ برگزار شد.

الناز زینالی مسئول ورزش خوابگاههای دختران مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اعلام این خبر گفت: در دوره از این مسابقات که به مناسبت هفته خوابگاهها و به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و همکاری هیات ورزشهای بومی و محلی استان خراسان رضوی در روز دوشنبه دوم خرداد ماه در خوابگاه دختران بهارستان انقلاب ۱ برگزار شد تعداد ۲۰ دانشجوی دختر  خوابگاهی شرکت کردند.

وی با بیان اینکه بازیهای دال پلان ، گردو بازی و هفت سنگ مهارتی از جمله مسابقاتی بود که در محوطه خوابگاه دختران برگزار شد تصریح کرد: مسابقه بازیهای بومی محلی قرار بود در هفته خوابگاهها برگزار شود که  به علت حجم بالای مسابقات ورزشی، در هفته خوابگاهها موفق به برگزاری این مسابقات نشدیم و لاجرم در این هفته مسابقه را برگزار کردیم که متاسفانه همزمانی با شروع امتحانات دانشجویان باعث شد، تعداد محدود تری از دختران دانشجو در این مسابقه شرکت کنند.

مسئول ورزش خوابگاههای دختران مدیریت تربیت بدنی خاطر نشان کرد: نظر به مفرح بودن و جذابیت بازیهای بومی محلی، تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ جشنواره بازیهای بومی محلی را برگزار نماید.