مسابقات والیبال ۲نفره دانشجویان دختر به مناسبت هفته سلامت و هفته خوابگاه ها (2)

مسابقات والیبال 2 نفره

به گزارش مفدا مشهد،  مدیریت تربیت بدنی به مناسبت هفته سلامت و هفته خوابگاه ها مسابقات والیبال ۲نفره دانشجویان دختر را برگزار کرد.

راضیه ایمانی مسئول فوق برنامه قهرمانی مدیریت تربیت بدنی با اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات در تاریخ ۱۹ و ۲۶ اردیبهشت با حضور ۵۰ نفر از دانشجویان دختر  در قالب ۲۵ تیم به صورت تک حذفی در مجموعه ورزشی پردیس برگزار شد.

وی افزود: در پایان پس از دو روز رقابت به ترتیب   زینب شخص امام پور و فاطمه حکاک ( از دانشکده پزشکی)، زهره اکبری و زهرا همتی  ( از دانشکده های بهداشت و پرستاری مامائی)، تکتم باقری و نسیم سادات هاشم آبادی( از دانشکده پیراپزشکی) موفق به کسب مقام اول تا سوم شدند.